Aistros Ispanijoje – neįskaitytas „Real“ anglo pergalingas įvartis mačo pabaigoje iššaukė konfliktą

Šeštadienį vykusiose Ispanijos futbolo lygos rungtynėse netrūko aistrų. Čempiono titulo siekiantys Madrido „Real“ futbolininkai viešėjo Valensijoje, kurioje susikovė su vietos „Valencia“ klubu.

Valensijoje netrūko aistrų.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Valensijoje netrūko aistrų.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 3, 2024, 8:20 AM, atnaujinta Mar 3, 2024, 8:38 AM

Nors aikštės šeimininkai dar pirmajame kėlinyje turėjo dviejų įvarčių pranašumą, tačiau mačas baigėsi lygiosiomis 2:2 (2:0).

Valencia į priekį 27-ąją min. išvedė Hugo Duro, o vos po trijų minučių pranašumą padvigubino Romanas Jaramčukas.

„Real“ atsilikimą pavyko sušvelninti dar iki pertraukos – penktąją pirmojo kėlinio pridėto laiko minutę svečių įvarčių sąskaitą atidarė Vinicius Junioras.

Dar vieną taiklų smūgį brazilas pridėjo 76-ąją min.

Rungtynių pabaigoje Valnesijoje užvirė aistros – 99-ąją min. akistatos teisėjas Jesusas Gilas Manzano paskelbė apie mačo pabaigą, o vos tik nuaidėjus švilpukui Jude'as Bellinghamas įmušė „Real“ padovanoti pergalę galėjusį įvartį.

Teisėjas jo neįskaitė, o tada Madrido klubo futbolininkai jį apsupo tarsi skėriai. Teisėją užsupuolė ir aikštės šeimininkai, o aikštėje kilo nemenkas konfliktas, kurį arbitrui teko raminti su kortelėmis.

Būtent raudona kortele, jau pasibaigus rungtynių laikui, buvo nubaustas ir neįskaityto įvarčio autorius J.Bellinghamas. Raudona kortele taip pat buvo nubaustas ir kitas „Real“ žaidėjas Antonio Rudigeris.

Pasibaigus rungtynėms „Real“ sirgaliai socialinėje erdvėje kaltino teisėją „apvogtomis“ rungtynėmis ir garsiai aptarinėjo skandalingąjį neįskaitytą anglo įvartį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.