„Chelsea“ namuose palaužė „Newcastle United“ ekipą

Londono „Chelsea“ Anglijos „Premier“ lygos namų rungtynėse pirmadienį 3:2 (1:1) įveikė „Newcastle United“ futbolininkus.

 „Chelsea“ namuose palaužė „Newcastle United“ ekipą<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 „Chelsea“ namuose palaužė „Newcastle United“ ekipą<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-03-12 00:39

Šeimininkai į priekį išsiveržė jau 6-ąją minutę, kuomet Cole‘as Palmeris atliko smūgį vartų link, o Nicolas Jacksonas nežiūrėdamas į vartus nukreipė kamuolį į jų tinklą.

43-ąją minutę Alexanderis Isakas rezultatą išlygino. Švedas iš baudos aikštelės prieigų atliko galingą smūgį į dešinį apatinį vartų kampą ir nepaliko šansų vartus ginusiam Džordže Petrovičiui.

„Chelsea“ pranašumą susigrąžino 57-ąją minutę. C.Palmeris suklaidinęs varžovą atliko tolimą smūgį į vartus ir pataikęs į tą patį kampą, kaip ir A.Isakas pelnė įvartį.

76-ąją Londono klubas pelnė trečiąjį įvartį. „Chelsea“ organizavo kontrataką, o lyg raketa atskriejęs Mykhailo Mudrykas paprasčiausiai pasivogė kamuolį iš komandos draugo ir ant žemės parklupdęs varžovų vartininką įrideno kamuolį į vartus.

90-ąją minutę Jacobas Murphy dar sugebėjo sušvelninti atsilikimą, tačiau Niukaslo ekipa taško iškovoti nebesugebėjo.

„Chelsea“ su 39 taškais po 27 rungtynių užima 11-ąją vietą. „Newcastle United“ yra sužaidęs rungtynėmis daugiau ir turėdamas 40 taškų rikiuojasi pozicija aukščiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.