C. Ronaldo, S. Mane ir likęs „Al Nassr“ žvaigždynas užgeso: nepateko į Azijos Čempionų lygos pusfinalį

Ambicijų prieš šį sezoną neslėpusi „Al Nassr“ ekipa, kuriai atstovauja tokios pasaulio futbolo žvaigždės kaip Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Otavio ar Marcelo Brozovičius, sulaukė dar vieno antausio.

C.Ronaldo ir S.Mane.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
C.Ronaldo ir S.Mane.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 12, 2024, 9:21 AM

Pirmąją poziciją Saudo Arabijos futbolo čempionate jau paleidinėjanti Rijado ekipa liko ir už Azijos Čempionų lygos borto.

Pirmadienį vykusiose atsakomosiose ketvirtfinalio serijos rungtynėse „Al Nassr“ po 11 metrų baudinių pareikalavusios kovos krito po „Al Ain“ klubo kojomis.

Į atsakomąją dvikovą „Al Nassr“ stojo iš Jungtinių Arabų Emyratų parsiveždama įvarčio deficitą, o dar labiau reikalai komplikavosi atsakomojo mūšio pirmajame kėlinyje, kai svečiai „Al Nassr“ „pavaišino“ dar dviem įvarčiais.

Vis dėlto aikštės šeimininkai nepasimetė – įmušė tris kartus iš eilės ir bendras abiejų rungtynių rezultatas tapo lygus – 3:3.

Komandos keliavo į pratęsimą, jame taip pat pasidalino po įvartį – aikštės šeimininkų viltį išlaikė 118 min. 11 metrų baudinį realizavęs C.Ronaldo.

Pratęsimas taip pat baigėsi lygiu bendru abiejų rungtynių rezultatu, tad veiksmas persikėlė į 11 metrų baudinių seriją. Joje pranašesni buvo svečiai – laimėjo seriją 3:1 ir žengė į Azijos Čempionų lygos pusfinalį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.