„Real“ įveikė „Osasuna“, o Vinicius Junioras jau gavo 31-ąją geltoną kortelę

Madrido „Real“ Ispanijos čempionate šeštadienį iškovojo dar vieną pergalę ir išlieka lyderiu. karališkasis klubas 4:2 (2:1) susitvarkė su Pamplonos „Osasuna“ futbolininkais.

 Vinicius Junioras<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Vinicius Junioras<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 16, 2024, 9:00 PM, atnaujinta Mar 16, 2024, 11:20 PM

Jau 4-ąją minutę Vinicius išvedė karališkąjį klubą į priekį. Tačiau ilgai Madrido klubas nesidžiaugė, nes „Osasuna“ 7 minutę po Ante Budimiro įvarčio išlygino rezultatą.

18-ąją minutę Dani Carvajalis ir vėl padėjo „Real“ išsiveržti į priekį, o antrame kėlinyje 61-ąją ir 64-ąją minutėmis įvarčius įmušę Brahimi Diazas bei Vinicius padėjo tašką galvojant apie nugalėtoją.

Šiame mače Vinicius Junioras pirmojo kėlinio pabaigoje gavo geltoną kortelę ir tai buvo 31 geltona kortelė per tris sezonu. Dėl šios kortelės jis bus priverstas praleisti kitą mačą.

Kaip po rungtynių eteryje pareiškė dabar jau komentatoriumi dirbantis Okko, Vinicius Junioras šiame Ispanijos čempionate gavo tik 1 iš turimų 5 kortų už pražangą, likusias – už nesportinį elgesį ir ginčus su teisėjais.

Per paskutines 4 rungtynes ​​brazilas turi 4 geltonas korteles – 3 čempionate, 1 – Čempionų lygoje. Futbolininkas yra daugiausiai geltonų kortelių „Real“ ekipoje turintis žaidėjas.

Ispanijos čempionatas

„Mallorca“ – „Granada“ 1:0

„Osasuna“ – Madrido „Real“ 2:44

„Getafe“ – „Girona“ 1:0

Bilbao „Athletic“ – „Alaves“ 2:0

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.