Lenkijoje sirgaliai sumušė garsų Baltarusijos trenerį – nepatiko klubo rezultatai

Lenkijos futbolo bendruomenę sudrebino beprecedentis smurto protrūkis. Pranešama, kad trečiadienį vykusios treniruotės metu agresyviai nusiteikę sirgaliai įsiveržė į Sosnoviecų „Zaglebie“ ekipos stadioną ir užsipuolė trenerį.

Aleksandras Chackevičius <br> zaglebie.pl nuotr.
Aleksandras Chackevičius <br> zaglebie.pl nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 3, 2024, 3:14 PM, atnaujinta Apr 3, 2024, 3:15 PM

Apie išpuolį informavo portalo meczyki.pl šaltiniai.

Lenkijos antrojoje futbolo lygoje kovojančio Sosnoviecų „Zaglebie“ futbolo klubo žaidėjai ir treneriai sulaukė sirgalių išsišokimo – klubo ultros trečiadienį įsiveržė į treniruotę ir sumušė ne tik kelis futbolininkus, tačiau ir ekipos strategą Aleksandrą Chackevičių.

Tai įvyko po antradienio mačo su „Katowice GKS“ klubu, kurį Sosnoviecų komanda pralaimėjo 0:4 ir turnyre užima paskutinę 18-ąją vietą.

Klubas per 25 turus turi vos 13 taškų ir atsilieka nuo priešpaskutinę poziciją užimančio Belsko-Bialos „Pozbezkidzie“ aštuoniais taškais.

Apie incidentą pranešė portalas meczyki.pl. Komandos narių sumušimas įvyko trečiadienį, balandžio 3-iąją, o „rimtam pokalbiui“ su žaidėjais į treniruotę įsiveržė būrys futbolo chuliganų.

Turėjęs įvykti pokalbis neapsiribojo vien tik žodžiais, tad sirgaliai pradėjo kumščiais „mokyti“ futbolininkus.

Teko ir Baltarusijos treneriui, kuris savo laiku treniravo ukrainos Kijevo „Dinamo“ ekipą bei Baltarusijos nacionalinę komandą – jam buvo smogta į veidą ir kelis kartus spirta kojomis į kūną.

„Žmogaus sumušimas yra patologija. Ties tuo galime ir padėti tašką. Mes kalbame apie chuliganišką poelgį, o ne apie tai, kaip treneris beviltiškai pasirodė Katovicuose“, – skandalą komentavo portalo žurnalistai. Muštynes patvirtino ir klubas.

Kol kas nieko nežinoma apie garsaus trenerio užpuolimo pasekmes. A.Chackevičius pradėjo vadovauti „Zaglebie“ ekipai šių metų sausį.

Jo vadovaujama komanda sužaidė šešerias rungtynes, kuriose pavyko iškovoti tik dvi lygiąsias ir pelnyti tik vieną įvartį.

Prieš tai A.Chackevičius dirbo trumpai Rusijoje ir tai pavadino pagrindine trenerio karjeros klaida.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.