Ispanijos futbolo lygoje – užtikrinta „Atletico“ pergalė ir vos sveiką kailį išnešęs „Real“

Šeštadienį ispaniškoje „La Liga“ netrūko intrigos. Madrido „Atletico“ namuose patiesė „Girona“, o Madrido „Real“ vos išlaikė „Mallorca“ išbandymą.

 Ispanijos futbolo lygoje – užtikrinta „Atletico“ pergalė ir vos sveiką kailį išnešęs „Real“<br> ZUMAPress/Scanpix nuotr.
 Ispanijos futbolo lygoje – užtikrinta „Atletico“ pergalė ir vos sveiką kailį išnešęs „Real“<br> ZUMAPress/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 13, 2024, 9:41 PM, atnaujinta Apr 13, 2024, 11:42 PM

„Atletico“ išvykoje 3:1 patiesė „Girona“ ir dar labiau įsitvirtino ketvirtoje turnyrinės lentelės vietoje.

Pirmąjį įvartį 4-ąją minutę pelnė „Girona“ puolėjas Artemas Dovbykas, tačiau jau 34-ąją minutę rezultatą išlygino Antuanas Griezmanas.

Pranašumą „Atletico“ ekipai per pirmojo kėlinio pridėtinį laiką sukūrė taikliai kamuolį į vartus pasiuntęs Angelis Correa, o antro kėlinio pradžioje A.Griezmanas realizavo dar vieną įvartį ir užtvirtino „Atletico“ pergale.

Tuo tarpu Malijorkoje „Real“ susidūrė su rimtu iššūkiu. Gerokai dažniau į vartus smūgiavę „Real“ futbolininkai (16 smūgiu prieš 6) realizuoti sugebėjo tik vieną, kuris ir leido išplėšti pergalę (1:0)

48-ąją minutę kamuolį į „Mallorca“ ekipos vartus pasiuntė Aurelienas Tchouameni. Tai buvo vienintelis rungtynių įvartis. 

Po pergalės „Real“ dar tvirčiau įsitaisė pirmoje turnyrinės lentelės vietoje.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.