Ispanijos futbolo lygoje – užtikrinta „Atletico“ pergalė ir vos sveiką kailį išnešęs „Real“

Šeštadienį ispaniškoje „La Liga“ netrūko intrigos. Madrido „Atletico“ namuose patiesė „Girona“, o Madrido „Real“ vos išlaikė „Mallorca“ išbandymą.

 Ispanijos futbolo lygoje – užtikrinta „Atletico“ pergalė ir vos sveiką kailį išnešęs „Real“<br> ZUMAPress/Scanpix nuotr.
 Ispanijos futbolo lygoje – užtikrinta „Atletico“ pergalė ir vos sveiką kailį išnešęs „Real“<br> ZUMAPress/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 13, 2024, 9:41 PM, atnaujinta Apr 13, 2024, 11:42 PM

„Atletico“ išvykoje 3:1 patiesė „Girona“ ir dar labiau įsitvirtino ketvirtoje turnyrinės lentelės vietoje.

Pirmąjį įvartį 4-ąją minutę pelnė „Girona“ puolėjas Artemas Dovbykas, tačiau jau 34-ąją minutę rezultatą išlygino Antuanas Griezmanas.

Pranašumą „Atletico“ ekipai per pirmojo kėlinio pridėtinį laiką sukūrė taikliai kamuolį į vartus pasiuntęs Angelis Correa, o antro kėlinio pradžioje A.Griezmanas realizavo dar vieną įvartį ir užtvirtino „Atletico“ pergale.

Tuo tarpu Malijorkoje „Real“ susidūrė su rimtu iššūkiu. Gerokai dažniau į vartus smūgiavę „Real“ futbolininkai (16 smūgiu prieš 6) realizuoti sugebėjo tik vieną, kuris ir leido išplėšti pergalę (1:0)

48-ąją minutę kamuolį į „Mallorca“ ekipos vartus pasiuntė Aurelienas Tchouameni. Tai buvo vienintelis rungtynių įvartis. 

Po pergalės „Real“ dar tvirčiau įsitaisė pirmoje turnyrinės lentelės vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.