EUROLYGA 2023

Maskvos CSKA atsisveikino su D. Lavrinovičiumi

Savo veidą keičianti Maskvos CSKA sparčiai rikiuoja žaidėjus naujajam sezonui. Prieš keletą savaičių su Jonu Kazlausku atsisveikinęs ir Ettore Messiną pasikvietęs Rusijos čempionų klubas penktadienį oficialiai paskelbė, kad nepratęs sutarties su Darjušu Lavrinovičiumi.

D. Lavrinovičius CSKA komandoje žaidė vieną sezoną.<br>P. Mantautas
D. Lavrinovičius CSKA komandoje žaidė vieną sezoną.<br>P. Mantautas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 29, 2012, 5:38 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 2:42 PM

Praėjusį sezoną su Maskvos klubu Lietuvos krepšininkas pasirašė sutartį metams su galimybe ją pratęsti dar vienam sezonui.

Praėjusį sezoną 32 metų 212 cm ūgio krepšininkas Eurolygoje pelnydavo po 4,7 taško ir atkovodavo po 2,7 kamuolio. Rusijos čempionate D. Lavrinovičius pelnydavo po 7,8 taško ir atkovodavo po 3,7 kamuolio.

D. Lavrinovičių komandoje pakeis 27 metų 210 cm ūgio serbas Zoranas Ercegas, su kuriuo CSKA pasirašė sutartį dvejiems metams su galimybe ją pratęsti dar vienam sezonui.

CSKA komandoje kitą sezoną nebežais karjerą baigęs Ramūnas Šiškauskas, taip pat nuspręsta atsisveikinti su amerikiečiu Jamontu Gordonu ir krepšininku iš Dominikos Respublikos Sammy Meija.

Komandą paliks ir gynėjas Aleksejus Švedas. CSKA prezidentas Andrejus Vatutinas patvirtino, jog 23 metų krepšininkas kitą sezoną žais NBA lygoje.

Maskvos komanda, kurios biudžetą kitą sezoną sudarys 44 mln. eurų, prieš savaitę pasirašė sutartį su 24 metų gynėju iš JAV Aaronu Jacksonu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.