EUROLYGA 2023

NBA klubo „Golden State Warriors“ treneriui apkarto seksas su striptizo šokėja

NBA klubo „Golden State Warriors“ strategui Markui Jacksonui apkarto meilės romanas su buvusia striptizo šokėja. Meilužė pažadėjo parduoti intymias jų nuotraukas žiniasklaidai ir iš vedusio vyro reikalavo pinigų. Šantažuojamas krepšinio specialistas sutiko sumokėti 5 tūkst. JAV dolerių už nuotraukas, tačiau moteris su savo bendru pareikalavo dar 200 tūkst. dolerių. M. Jacksonas su žmona kreipėsi į Federalinį tyrimų biurą (FTB) ir šokėja bei jos pagalbininkas šią savaitę buvo suimti.

"Golden State Warriors" trenerį M. Jacksoną (nuotr.) šantažavo buvusi striptizo šokėja A. Adams.<br>sfexaminer.com
"Golden State Warriors" trenerį M. Jacksoną (nuotr.) šantažavo buvusi striptizo šokėja A. Adams.<br>sfexaminer.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-06-29 18:27, atnaujinta 2018-03-18 14:38

47-erių M. Jacksonas nenori prisiminti tų dienų, kai prieš šešerius metus maudėsi meilės jūroje su striptizo šokėja Alexis Adams. Kvailiojimui nebuvo ribų – jie Niujorko striptizo bare mylėjosi, fotografavosi nuogi.

Šių metų balandį su „Golden State Warriors“ ekipa į Memfį žaisti mačo su „Grizzlies“ atvykęs M. Jacksonas apstulbo: su juo susitikęs vyriškis parodė nuotraukas, kuriose užfiksuoti Alexis ir Marko intymumai.

Labiausiai trenerį suglumino fotografijos, kurias galėjo turėti tik jo meilužė, - jose matyti apsinuoginęs treneris su „savo ginklu“ ir prie jo prigludusia Alexis.

Nepažįstamasis paaiškino, kad aplanką su nuotraukomis, jų kompaktinę plokštelę bei Alexis ir trenerio garso įrašus jis pirko už 3,5 tūkst. JAV dolerių, o iš trenerio už vis tai norėtų gauti 5 tūkst. JAV dolerių.

Kaip teigė šantažuotojas, jis nori iš policijos išsipirkti atimtą automobilį bei susitaisyti dantis.

22 metus dainininkę Desiree Coleman vedęs ir kartu su ja 4 vaikus auginantis M. Jacksonas grynaisiais sumokėjo prašomą sumą ir gavo žadėtas nuotraukas bei įrašus. Kaip aiškino treneris, jis sudegino visus meilės romano įrodymus.

Tačiau jau po poros savaičių elektroniniu paštu D. Coleman gavo žinutę su intymia vyro nuotrauka bei reikalavimu pamąstyti, kas svarbiau: pinigai ar viešumas?

Šeima kreipėsi į FTB. Paaiškėjo, kad 17 metų NBA žaidusį buvusį krepšininką ir metus treneriu dirbantį vyrą šantažuoja 28 metų A. Adams ir jos draugas 40-metis Marcusas Shaw.

Po beveik du mėnesius vykusio FTB tyrimo šantažuotojai buvo sulaikyti, kai iš M. Jacksono reikalavo sumokėti 200 tūkst. JAV dolerių.

Nors per derybas M. Jacksonas bandė sumą sumažinti iki 50 tūkst. dolerių, šantažuotojai aiškino, kad jie ir taip daro malonę vyrui, nes paviešinus nuotraukas jis prarastų viską.

Vakar A. Adams iki teismo pradžios buvo išleista už 25 tūkst. dolerių užstatą, o M. Shaw paliktas už grotų, mat 1996 metais jis sėdėjo kalėjime už apiplėšimą sunkinančiomis aplinkybėmis, 2005 metais Džordžijos valstijoje buvo kaltintas žmogžudyste, plėšimu, žmonių grobimu, tačiau išsisuko nuo teisingumo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.