EUROLYGA 2023

„Lietkabelio“ atakas organizuos V. Ginevičius

Vidas Ginevičius kitame LKL sezone gins Panevėžio „Lietkabelio“ garbę 34 metų Vidas Ginevičius didžiąją savo karjeros dalį vilkėjo Kauno „Žalgirio“ marškinėlius. Su gimtojo miesto komanda būsimas „Lietkabelio“ krepšininkas laimėjo ir savo pagrindinius titulus – 5 kartus LKL auksą, BBL čempiono titulą (2005 m.) ir tapo LKF Taurės laimėtoju (2007 m.).

V. Ginevičius gynė ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubo garbę.<br>G. Šiuparys.
V. Ginevičius gynė ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubo garbę.<br>G. Šiuparys.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 3, 2012, 6:20 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 11:47 AM

V.Ginevičius 2004 m. atstovavo Lietuvos krepšinio rinktinei Atėnų olimpinėse žaidynėse, 2005 m. gynė šalies garbę Europos krepšinio čempionate, rašo oficiali klubo svetainė.

Praėjusiame sezone krepšininkas vilkėjo Kėdainių „Kėdainiai Triobet“ marškinėlius.

„Lietkabelio“ vyriausiasis treneris Gintaras Leonavičius viliasi, kad patyręs žaidėjas bus visapusškai naudingas ekipai: „Sutartį su V.Ginevičiumi pasirašėme neatsitiktinai.

Komandoje turėsime patyrusį vidurio puolėją latvį Kasparą Ciprusą. Tikimės, kad jo ir V.Ginevičiaus duetas bus stiprus ginklas, o Vido meistriškumas bei patirtis duos daug naudos ir ginantis, ir atakuojant. Net neabejoju, kad naujasis „Lietkabelio“ gynėjas turės ir daug naudingų patarimų jaunesniems ekipos nariams“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.