EUROLYGA 2023

L. Kleiza: “Jei įsivelsime į finalą prie baseino su rusais, galime pavėluoti į lėktuvą”

Lrytas.lt spec. korespondentas, Karakasas

“Jeigu su rusais į finalą prie baseino įsivelsi, gali į lėktuvą nespėti. Jų neįmanoma nugalėti”, - šypsojosi Linas Kleiza.<br>T. Tumalovičius
“Jeigu su rusais į finalą prie baseino įsivelsi, gali į lėktuvą nespėti. Jų neįmanoma nugalėti”, - šypsojosi Linas Kleiza.<br>T. Tumalovičius
Daugiau nuotraukų (1)

Remigijus Kazilionis

Jul 8, 2012, 3:50 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 8:29 AM

Kai rungtynių laikrodis skaičiavo paskutines olimpinio atrankos turnyro pusfinalio su Dominikos Respublikos rinktine minutes, o rezultatas buvo triuškinamas, Lietuvos krepšininkai ant atsarginių suolo ėmė sveikinti vienas kitą ir pokštauti, kad sekmadienį finalą su Rusija žais prie baseino viešbutyje “Gran Melia”.

Pagal varžybų nuostatus, finalas nerengiamas. Kelialapius į Londoną gauna pusfinalius laimėjusios rinktinės (Lietuva ir Rusija) bei trečiąją vietą užėmusi ekipa – tą šiandien išsiaiškins Nigerijos ir Dominikos Respublikos komandos.

“Jeigu su rusais į finalą prie baseino įsivelsi, gali į lėktuvą nespėti. Jų neįmanoma nugalėti”, - šypsojosi Linas Kleiza.

Sveikinimų lavinos po pergalės puolėjas nesulaukė: “Mano lietuviškas telefonas išjungtas, o amerikietiško numerį nedaug kas žino”.

Atrankos turnyre lietuviai tapo Lotynų ir Pietų Amerikos rinktinių žudikais: grupėje eliminavo Venesuelą, ketvirtfinalyje – Puerto Riką, pusfinalyje – Dominikos Respubliką.

“Amerikos komandoms čia buvo sudarytos puikios sąlygos: joms nereikėjo aklimatizuotis, šalia vyko visi pasirengimo turnyrai. Bet jei gerai nemoki žaisti krepšinio – niekas nepadės”, - šypsojosi Jonas Mačiulis, per pusfinalį buvęs rezultatyviausias Lietuvos rinktinėje (19 taškų).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.