EUROLYGA 2023

Pergalingų rungtynių kartojimas - 16 valandą

Tūkstančiai Lietuvos krepšinio aistruolių kėlėsi sekmadienio naktį, kad pamatytų, kaip mūsų krepšininkai kovoja dėl kelialapio į olimpines žaidynes. Lietuvių žaidimas prieš Dominikos Respublikos komandą buvo puikus, tačiau po ilgosios pertraukos transliacijos signalas iš Venesuelos tapo prastas ir dėl to nukentėjo transliacijos kokybė.

Sekmadienį 16 val. 5 min. per „Lietuvos ryto“ televiziją - Lietuvos rinktinės pergalės šokis.<br>T. Tumalovičius
Sekmadienį 16 val. 5 min. per „Lietuvos ryto“ televiziją - Lietuvos rinktinės pergalės šokis.<br>T. Tumalovičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 8, 2012, 12:23 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 8:33 AM

Būtent dėl blogo signalo, kuris lėmė prastą įrašo kokybę 8 valandą ryto krepšinio mėgėjai nesulaukė rungtynių kartojimo. Tačiau „Lietuvos ryto“ televizija sugebėjo gauti geresnį rungtynių įrašą, kurį parodys 16 valandą.

„Tai buvo dar viena nemaloni staigmena iš Venesuelos. Kai Lietuvos komandos persvara buvo aiški ir visi laukė pergalės, venesueliečiai gerą signalą pakeitė prastu, dėl to nukentėjo transliacijos kokybė, nors krepšinio „Lietuvos ryto“ televizija nenustojo rodyti. Tiesioginė transliacija baigėsi, tačiau supratome, kad tokio vaizdo, kokį gavome iš Karakaso, per rungtynių kartojimą 8 valandą ryto į eterį paleisti negalime“, - situaciją paaiškino „Lietuvos ryto“ televizijos generalinis direktorius Edmundas Jakilaitis.

Ryte norėję pasižiūrėti krepšinį „Lietuvos ryto“ televizijos žiūrovai liko nusivylę. Televizija atsiprašo už transliacijos organizatorių iš Venesuelos šunybę, tačiau primena, kad 16 val. 5 min. žiūrėdami „Lietuvos ryto“ televiziją sekmadienį išvysite gražias rungtynes ir Lietuvos rinktinės pergalės šokį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.