EUROLYGA 2023

Iš Serbijos rinktinės kandidatų sąrašo pašalintas M. Rakovičius

Serbijos krepšinio rinktinės treneris Dušanas Ivkovičius paskelbė rinktinės, kuri kovos dėl kelialapio į 2013 metų Europos čempionatą, devyniolikos žaidėjų sudėtį. Jame nėra praėjusį sezoną Kauno „Žalgirio“ ekipai atstovavusio Milovano Rakovičiaus pavardės.

M. Rakovičius iš kandidatų sąrašo buvo pašalintas po to, kai nepaaiškinęs savo sprendimo neatvyko į rinktinės stovyklą.<br>G. Šiuparys
M. Rakovičius iš kandidatų sąrašo buvo pašalintas po to, kai nepaaiškinęs savo sprendimo neatvyko į rinktinės stovyklą.<br>G. Šiuparys
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 9, 2012, 2:45 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 7:48 AM

Puolėjas iš kandidatų sąrašo buvo pašalintas po to, kai nepaaiškinęs savo sprendimo neatvyko į rinktinės stovyklą. Tokia pati situacija susiklostė ir Miroslavas Raduljica.

Kol kas nežinoma ar rinktinei galės padėti Nenadas Krstičius ir Vladimiras Micovas, tačiau D. Ivkovičius juos tarp kandidatų įvardijo.

Serbijos rinktinės kandidatų sąrašas: Milošas Teodosičius, Milenko Tepičius, Marko Kešeljis, Nenadas Krstičius, Nemanja Bjelica, Zoranas Ercegas, Milanas Mačvanas, Duško Savanovičius, Ivanas Pauničius, Mile Iličius, Dejanas Muslis, Vladimiras Štimacas, Nemanja Nedovičius, Danilo Andušičius, Aleksandras Rašičius, Draganas Labovičius, Vladimiras Lučičius, Nemanja Jaramazas ir Vladimiras Micovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.