EUROLYGA 2023

„Žalgirį“ palieka gydytojas R. Narkus ir fizinio rengimo treneris S. Kavaliauskas

Du dešimtmečius Kauno „Žalgirio“ klube dirbęs gydytojas Robertas Narkus kitą sezoną žalgiriečių sveikata nebesirūpins. Krepšininkų naujam sezonui nerengs ir vienas geriausių Europoje fizinio parengimo specialistų Sigitas Kavaliauskas, rašo basketnews.lt.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-07-21 16:26, atnaujinta 2018-03-17 23:22

„BasketNews.lt“ šaltinių žiniomis Kauno klubo vadovai nusprendė nepratęsti sutarties su specialistais ir vietoje jų ieškos naujų darbuotojų.

R. Narkus „Žalgirio“ komandos gydytoju tapo dar 1992-aisiais ir savo akimis matė didžiausias ekipos pergales Europos taurės turnyre, Eurolygoje bei Lietuvos krepšinio lygos pirmenybėse.

Tuo tarpu S. Kavaliauskas prie „Žalgirio“ komandos prisijungė prieš penkerius metus ir per šį laiką užsirekomendavo kaip vienas geriausių fizinio pasirengimo specialistų ne tik Lietuvoje, bet ir Europoje.

Praėjusią vasarą S. Kavaliauskas buvo pakviestas į vyrų rinktinę, kur kelias savaites pavadavo Maskvos CSKA krepšininkus sezonui rengusį Evaldą Kandratavičių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: G. Landsbergio ir Europos Tarybos generalinės sekretorės komentarai