EUROLYGA 2023

Dukart olimpinis čempionas K. Bryantas baigė karjerą JAV rinktinėje

Po auksinio Londono olimpiados finalo JAV rinktinės veteranas Kobe Bryantas paskelbė, kad tai buvo jo paskutinis mačas vilkint nacionalinės komandos marškinėliais, rašo tritaškis.lt.

K. Bryantas su JAV rinktine du kartus tapo olimpiniu čempionu. Pirmą kartą olimpiniu aukso medaliu krepšininkas pasipuošė 2008-aisiais Pekine, o Londone apgynė šį titulą.<br>AP
K. Bryantas su JAV rinktine du kartus tapo olimpiniu čempionu. Pirmą kartą olimpiniu aukso medaliu krepšininkas pasipuošė 2008-aisiais Pekine, o Londone apgynė šį titulą.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 13, 2012, 3:03 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 9:49 AM

„Tai buvo puikus ir nuostabus nuotykis. Man tai buvo paskutinės rungtynės, kartu ir didelis iššūkis mums, tačiau jis jau baigėsi. Ketveri metai yra ilgas laiko tarpas, todėl aš nedalyvausiu 2016 metais Rio de Žaneiro olimpiadoje. Palieku šią grupę ir užleidžiu vietą naujos kartos žaidėjams“, – po rungtynių teigė 33 metų 198 cm ūgio krepšininkas.

Beje, JAV rinktinės puolėjas LeBronas Jamesas po šios plimpiados prisijungė prie Michaelo Jordano ir Scottie Pippeno. Ši trijulė yra vieninteliai krepšininkai istorijoje, kurie tais pačiais metais laimėjo olimpinį aukso medalį ir NBA čempionų titulą.

„Viskas dėl JAV rinktinės – dėl tų trijų raidžių ant krutinės“, – kalbėjo 19 taškų į Ispanijos krepšį įmetęs L.Jamesas.

K. Bryantas su JAV rinktine du kartus tapo olimpiniu čempionu. Pirmą kartą olimpiniu aukso medaliu krepšininkas pasipuošė 2008-aisiais Pekine, o Londone apgynė šį titulą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.