EUROLYGA 2023

„Svajonių komandos“ lyderis M. Jordanas: „Su dabartine JAV rinktine problemų nebūtume turėję“ (2 video)

Legendinis Michaelas Jordanas pratęsė krepšinio pasaulyje vis dar cirkuliuojančią diskusiją apie tai, kuri JAV rinktinė buvo stipresnė – 1992 metų „Svajonių komanda“ ar šiemet Londone auksą iškovojusi NBA žvaigždžių ekipa.

M. Jordanas įsitikinęs, kad 1992-ųjų „Svajonių komanda“ problemų su šiemet Londone triumfavusia JAV rinktine neturėtų.<br>AP
M. Jordanas įsitikinęs, kad 1992-ųjų „Svajonių komanda“ problemų su šiemet Londone triumfavusia JAV rinktine neturėtų.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-08-17 11:06, atnaujinta 2018-03-17 08:01

„Manau, kad mes turėjome pakankamai aukštų krepšininkų, kad galėtume su jais varžytis. - apie ekipą, kuri šiemet olimpiadoje žaidė be etatinio blokų dalintojo Dwighto Howardo ir rėmėsi tik Tysono Chandlerio paslaugomis, kalbėjo M. Jordanas. - „Manau, kad būtent ko trūko 2012 metų ekipai – tai ūgis. Mes juos galėtume atakuoti ir iš baudos aikštelės, ir nuo tritaškio linijos“.

Jordanas buvo įsitikinęs, kad 1992 metų JAV rinktinė, kurią žino visas pasaulis, Londone rungtyniavusius krepšininkus būtų pranokę vien savo gynyba.

„Mes buvome daug solidesni gynyboje. Galėtume ginti perimetrą ir juos priversti žaisti prieš mūsų „stogų“ dalintojus. Šiemet rinktinė turėjo tik vieną galintį gerai blokuoti krepšininką. Žinau, kad ir LeBronas Jamesas tai moka, tačiau tai nėra tokia gynyba“, - kalbėjo legendinis „Chicago Bulls“ žaidėjas.

Jordanas pabrėžė, jog 1992-ųjų „Svajonių komanda“ žaidė daugiau pasikliaudama protu, o ne vien fiziniais sugebėjimais.

„Šie vyrukai yra gerokai atletiškesni, tačiau mes aikštėje žaidėme protingiau ir buvome geriau subalansuoti. - „Jeigu atvirai, tai nemanau, kad būtume turėję su jais problemų. Manau, kad mūsų komanda buvo įvairesnė ir visapusiškesnė“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.