EUROLYGA 2023

Žalgiriečių sveikatos būklės patikrinimas prajuokino brolius Lavrinovičius

Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandos treniruočių stovykla startuos kitą savaitę, tačiau dalis žalgiriečių jau pradėjo pasirengimą naujajam sezonui. Šią savaitę pusei „Žalgirio“ žaidėjų buvo atlikti sveikatos patikrinimai bei specialūs testai, leisiantys įvertinti žaidėjų fizinę būklę bei suformuoti individualius poreikius atitinkančią fizinio parengimo programą, rašo zalgiris.lt.

Sveikatos patikrinimas atliekamas broliams Lavrinovičiams.<br>stop kadras
Sveikatos patikrinimas atliekamas broliams Lavrinovičiams.<br>stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 17, 2012, 11:21 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 7:39 AM

Ketvirtadienį žalgiriečiai vienas po kito atvyko į Lietuvos kūno kultūros akademijos (LKKA) Taikomosios fiziologijos ir sveikatos ugdymo katedrą, kur fiziologijos specialistai tyrė pirmąją grupę žalgiriečių. Mindaugas Kuzminskas, Tadas Klimavičius, Vytenis Lipkevičius, Adas Juškevičius ir broliai Lavrinovičiai atliko įvairius pratimus, kurių rezultatai buvo fiksuojami ir vėliau bus visapusiškai išanalizuoti.

Daugiausiai ištvermės iš krepšininkų pareikalavo sunkėjančio krūvio bėgimo testas. Jo metu žalgiriečių judesius ir kvėpavimą fiksavo įvairūs davikliai, o žaidėjų veidą dengė speciali kaukė.

„Su šia kauke brolis atrodo kaip terminatorius. Reikia jo nuotraukas nusiųsti visiems varžovams, iš karto pasiduos“, - apie Kšyštofo išvaizdą juokavo Darjušas Lavrinovičius.

Kitos savaitės pradžioje tokius pačius testus atliks ir į Kauną atvyksiantys „Žalgirio“ legionieriai. Kiek vėliau nuo patikrinimo neišsisuks ir Lietuvos rinktinei olimpinėse žaidynėse atstovavę Paulius Jankūnas, Mantas Kalnietis ir Rimantas Kaukėnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.