EUROLYGA 2023

V. Masalskis: „Jaunieji žalgiriečiai yra labai paklausūs“

Kauno „Žalgiris“ baigė pagrindinės komandos komplektavimą, tačiau dar turi daugybę jam priklausančių žaidėjų, kuriems reikia rasti vietą kitame sezone, rašo eurobasket.lt. Lietuvos čempionų klubo sporto direktorius Vitoldas Masalskis patvirtino, kad ilgalaikę sutartį su ekipa turintis Edgaras Ulanovas papildys Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ gretas.

V.Masalskio teigimu, daugelis klubų domisi jaunaisiais žalgiriečiais<br>P.Mantautas
V.Masalskio teigimu, daugelis klubų domisi jaunaisiais žalgiriečiais<br>P.Mantautas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 21, 2012, 12:14 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 6:25 AM

Taip pat specialistas pasakė, kad kitas „auksinės“ dvidešimtmečių rinktinės lyderis Vytenis Čižauskas karjerą greičiausiai tęs Ispanijoje. Užsienio spaudoje pasirodė pranešimų, kad gynėjas greičiausiai rungtyniaus Valjadolido „Blancos de Rueda“ komandoje, dalyvaujančioje pagrindinėje šalies lygoje - ACB.

V.Masalskis „Eurobasket.lt“ atskleidė, kad net penki „Žalgiriui“ priklausantys jauni žaidėjai turėtų ateinantį sezoną vilkėti Panevėžio „Lietkabelio“ marškinėlius. Kol kas jais domisi ir kitos komandos, o tiksli informacija bus paskelbta jau šią, o vėliausiai kitą savaitę. Tai - Adomas Drungilas, Tauras Jogėla, Arnas Butkevičius, Kasparas Vecvagaras ir Mindaugas Kupšas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.