EUROLYGA 2023

Iš Prienų pasitraukusio A. Labucko bandymas įsitvirtinti Vokietijoje baigėsi nesusipratimu

Arno Labucko mėginimas įsitvirtinti Gyseno „46ers“ klube baigėsi nesusipratimu. Kontraktą su Vokietijos klubu dar būdamas Lietuvoje pasirašęs 24 metų 203 cm ūgio A. Labuckas nuvykęs į Gyseną sužinojo, kad jam teks grumtis baudos aikštelėje. Krepšininkas dėl galimybės išmėginti jėgas Vokietijoje paaukojo galiojantį kontraktą su Prienų „Rūdupio“ klubu, rašo basketnews.lt

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 2, 2012, 9:29 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 12:12 AM

„Komandos treneriai norėjo, kad rungtyniaučiau sunkiojo krašto puolėjo bei vidurio puolėjo pozicijose, nors esu įpratęs žaisti lengvuoju krašto puolėju. Ši pozicija Gyseno komandoje jau buvo užimta, o galimybė žaisti baudos aikštelėje manęs netenkino, todėl kiek daugiau nei po savaitės nusprendėme draugiškai išsiskirti“, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ teigė A. Labuckas.

Per vieninteles sužaistas rungtynes „46ers“ komanda 82:86 nusileido „BG Karlsruhe“ ekipai, o lietuvis pelnė 8 taškus ir atkovojo 6 kamuolius.

„Galbūt į Gyseno klubą grįšiu kitą sezoną, kai komanda turės laisvą vietą mano pozicijos krepšininkui“, – optimizmo neprarado naujo klubo priverstas ieškotis A. Labuckas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.