EUROLYGA 2023

Po pirmosios Lietuvos krepšinio milžinų akistatos priekaištų žėrė abu strategai

Pirmoji, bet toli gražu ne paskutinė sezono akistata suteikė daug peno apmąstymui ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ treneriui Aleksandrui Džikičiui, ir Kauno „Žalgirio“ strategui Joanui Plaza. Tiesa, A. Džikičius, skirtingai nei jo kolega neturėjo kuo džiaugtis. „Sunkiai dirbsime ir taisysime klaidas“, - pažadėjo serbas. „Mes taip pat turime ką taisyti“, - antrino ir ispanas J.Plaza.

J. Plaza liko patenkintas rezultatu, bet žaidimu - ne visai<br>M. Kulbis
J. Plaza liko patenkintas rezultatu, bet žaidimu - ne visai<br>M. Kulbis
Daugiau nuotraukų (1)

Zigmas Jurevičius

Sep 6, 2012, 11:23 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 10:26 PM

J. Plaza pirmą sykį savo kailiu pajuto, ką reiškia dviejų Lietuvos krepšinio milžinų akistata. Ir liko tuo patenkintas.

„Tai – mūsų pirmosios rungtynės, neišvengėme daugelio klaidų. Rezultatu esame patenkinti, bet gerinti taip pat turime ką. Suprantu, kad kai kuriais mačo momentais pasijuto nuovargis. Tačiau tai – negali būti pasiteisinimas. Negalime aikštelėje ilsėtis, užmiršti savo užduočių gynyboje. Suklydome 17 kartų, kvailai prasižengdavome. Tai reikia taisyti“, - pabrėžė „Žalgirio“ treneris.

Paulius Jankūnas: „Buvo daug broko, nes per treniruotes 5 prieš 5 nedaug žaidėm. Laimėjome nemažu skirtumu, bet galėjome – ir didesniu, nes pralošėme 4-ąjį kėlinį“.

„Tvirčiau, žinoma, jie vieni geriausių puolėjų Europoje“, - apie prisidėjusius brolius Lavrinovičius ir jų įtaką žalgiriečių žaidimui sakė P.Jankūnas.

„Lietuvos ryto“ strategas A. Džikičius pripažino: „Žalgiris“ žaidė geriau šį vakarą. Jie buvo agresyvūs gindamiesi. Naudojo aktyvią aikštės gynybą. Kartais tai suveikdavo, kartais – ne. Nesu patenkintas tuo, kaip atsakėme į jų veiksmus. Be to, darėme per daug klaidų“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.