EUROLYGA 2023

D. Nowitzki nešvaistė vasaros laiko: vedė keturis kartus

Vokietijos krepšinio pasididžiavimas ir Dalaso „Mavericks“ varomoji jėga Dirkas Nowitzki neleido vasaros laiko veltui. Jis spėjo keturis kartus vesti. Šis faktas sukėlė susidomėjimą tarp Dalaso komandos gerbėjų. „Gal vedei tą pačią moterį?“ - paklausė vienas gerbėjų krepšininką internetu.

D. Nowitzki prieš naują sezoną - kupinas optimizmo.<br>AP
D. Nowitzki prieš naują sezoną - kupinas optimizmo.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 4, 2012, 2:53 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 8:58 AM

„Žinoma“, - juokdamasis atsakė krepšininkas.

Atšvęsti savo jungtuves jis su savo nuotaka Jessica Olson spėjo keturiose skirtingose ceremonijose: Afrikoje, gimtojoje Vokietijoje, Karibuose ir Teksase. „Šią vasarą puikiai pailsėjau, todėl esu nusiteikęs kovoti dėl titulų“, - pabrėžė krepšininkas.

Jis prisipažino, kad liepos mėnesį buvo nusivylęs, jog „Mavericks“ komandą paliko Jasonas Kiddas, Deronas Williamsas, Jasonas Terry. „Abu Jasonai man buvo tarsi broliai, bus sunku stebėti juos kitose komandose. Bus keista susitikti skirtingomis uniformomis. Šiais metais savo komandoje turėsime neblogų metikų. Kol kas dar nesvarsčiau, kiek galime pasiekti, bet įžvelgiu perspektyvą“, - sakė D. Nowitzki.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.