EUROLYGA 2023

„Lietuvos ryto“ nuotykiai Maskvoje: vienas žaidėjas įstrigo pasienyje, visa komanda – spūstyse

Lrytas.lt spec. korespondentas, Maskva

„Lietuvos ryto“ ekipa per spūstis yrėsi iki arenos.<br>R. Kazilionis
„Lietuvos ryto“ ekipa per spūstis yrėsi iki arenos.<br>R. Kazilionis
Daugiau nuotraukų (1)

Remigijus Kazilionis

2012-10-10 22:45, atnaujinta 2018-03-16 05:01

Žaisti pirmųjų Eurolygos rungtynių į Maskvą trečiadienio pavakare atskridusios Vilniaus  „Lietuvos ryto“ komandos Rusijos sostinėje tykojo nemalonios staigmenos. Vnukovo oro uoste puolėjas Leonas Radoševičius pustrečios valandos negalėjo praeiti pasienio kontrolės punkto, o visa  „Lietuvos ryto“ ekipa tiek pat laiko per spūstis yrėsi iki arenos ir, nors net neužsukusi į viešbutį, smarkiai pavėlavo į vakarinę treniruotę.

L. Radoševičius užkliuvo dėl painių Rusijos migracijos įstatymų. Kroatijos piliečiams Rusijos vizų nereikia – vos prieš kelias dienas jis su savo pasu be jokių problemų lankėsi Sankt Peterburge, kur vyko VTB Jungtinės lygos rungtynės. Bet Maskvoje pasieniečiai pareikalavo priimančios organizacijos iškvietimo, kuris kroatams atstoja Rusijos vizą.

Todėl krepšininkas oro uoste sėdėjo, kol gavęs jo paso kopiją CSKA klubas parengė iškvietimą ir atsiuntė pasienio tarnybai.

Tuo metu visa komanda autobusu važiavo, o tiksliau – stoviniavo - po darbo dienos automobilių užkimštose Maskvos gatvėse. Krepšininkų  „Iphone“ ir  „Ipad“ baterijos seko, kol pagaliau per pustrečios valandos pavyko pasiekti 14 tūkst. vietų „Megasport“ areną. Joje ketvirtadienio vakarą laukia dvikova su Eurolygos vicečempionais.

Vietoj numatytos visavertės treniruotės, kuri turėjo prasidėti 20 val. 30 min.,  „Lietuvos rytas“ tenkinosi valandos pratybomis. Krepšininkų pėdos net nebuvo teipuojamos – svarbiausia buvo išmankštinti netikėtai ilgoje kelionėje sustingusius raumenis, pamėtyti.

L. Radoševičius, lydimas klubo direktoriaus Martyno Purlio, į areną taksi atvyko kaip tik tada, kai komandos draugai jau ėjo į drabužinę praustis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.