EUROLYGA 2023

„Dallas Mavericks“ prakeiksmas: D. Nowitzki trauma ir blogas D. Westo elgesys

„Dallas Mavericks“ komandos vadovybė griebiasi už galvos: komandos lyderis vokietis Dirkas Nowitzki pareiškė, kad kelio sužeidimas negyja, o po ikisezoninių rungtynių su „Houston Rockets“ už blogą elgesį buvo suspenduotas įžaidėjas Delonte Westas.

"Dallas Mavericks" lyderis Dirkas Nowitzki teigia, kad nenori operuotis sužeisto kelio prieš sezoną<br>AP
"Dallas Mavericks" lyderis Dirkas Nowitzki teigia, kad nenori operuotis sužeisto kelio prieš sezoną<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 16, 2012, 12:39 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 2:05 AM

D. Novitzki išreiškė viltį, kad kelio traumą pavyks išgydyti be chirurgų įsikišimo. „Darau viską, kas yra įmanoma, kad operacija nebūtų reikalinga, - pasakojo krepšininkas JAV spaudai. - Jeigu operacija yra būtina, norėčiau, kad ji būtų atlikta po sezono pabaigos“.

„Deja kelis vis dar tinsta. Tai nėra labai džiugi naujiena. Jeigu tai tęsis, vargu ar galėsiu sužaisti visas reguliaraus sezono rungtynes“, - savo gerbėjų ir klubo vadovybės nedžiugino D. Nowitzki.

Po rungtynių su „Houston Rockets“ vadovybė priėmė nelengvą sprendimą: už blogą elgesį jie uždraudė treniruotėse rodytis savo gynėjui D. Westui. Vyriausiasis komandos treneris Rickas Carlisle'as nepranešė, kuriam laikui žaidėjas bus suspenduotas.

Tokį sprendimą klubo vadovybė priėmė dėl D. Westo nepagarbaus elgesio su bendraklubiais po pergalės prieš „Houston Rocekts“ pirmadienį.

Praėjusį sezoną gynėjas „Dallas Mavericks“ komandoje sužaidė 44 rungtynes . Vidutiniškai jis rinkdavo po 9,6 taško, atlikdavo po 3,2 rezultatyvaus perdavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.