EUROLYGA 2023

„Partizan“ treneris D. Vujoševičius: „Teks gerai paplušėti Vilniuje“ (papildyta)

Belgrado „Partizan“, su kurio ketvirtadienį Eurolygos rungtynėse „Siemens“ arenoje susitiks Vilniaus „Lietuvos rytas“, vyriausiasis treneris Duško Vujoševičius tikino, kad į Vilnių atvažiuoja laimėti.

D. Vujoševičius Vilniuje nesitiki lengvos kovos.<br>cskabasket.com
D. Vujoševičius Vilniuje nesitiki lengvos kovos.<br>cskabasket.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 24, 2012, 7:04 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 9:42 PM

„Suprantame šių rungtynių svarbą. Taip pat suprantame, kad mums nebus lengva: „Lietuvos rytas“ - lietuviškas krepšinio tradicijas puoselėjanti komanda, - sakė D. Vujoševičius. - Tai komanda turinti puikių metikų. Daugelis žaidėjų sugeba greitai užpulti, turėsime saugotis jų žaidimo “du prieš du“.

Paklaustas, ko šiais metais yra tikimąsi iš „Partizan“, treneris pabrėžė, kad tai jauna komandai, kurios laukia sunkus darbas. „Teks gerai paplušėti Vilniuje, - kalbėjo strategas. - Žinome, kad vilniečiai suvokia rungtynių svarbą ir bandys daryti viską, kad nepaleistų pergalės“.

„Kaip visada sieksime pergalės. Tiesa, vasarą „Lietuvos rytas“ siūlė man kontraktą, tačiau pasirinkau „Partizan“. Abi šios komandos yra pajėgios varžytis dėl vietos TOP-16 etape”, - oficialiai Eurolygos svetainei sakė treneris. 

„Lietuvos ryto“ vadovai informaciją apie pasiūlymą D. Vujoševičiui neigia. 

„Lietuvos rytas“ šią vasarą kontrakto D. Vujoševičiui tikrai nesiūlė ir apskritai nėra siūlęs. Tai tikrovės neatitinkantis teiginys. Puikiai žinome, kaip treneriui D. Vujoševičiui sekėsi treniruoti CSKA, kiek problemų jie turėjo, todėl po tokios karjeros stotelės mums net minčių nekilo siūlyti kontraktą šiam strategui“, - sakė „Lietuvos ryto“ klubo direktorius Martynas Purlys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.