EUROLYGA 2023

D. Maskoliūnas netiki, kad A. Džikičius galėjo išduoti komandos derinius

Artėjant Eurolygos dvikovai tarp Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir Belgrado „Partizan“ komandų intrigą kursto gandai. Rungtynių išvakarėse Lietuvos žiniasklaidoje pasirodė informacija, esą prieš kelias savaites atleistas vilniečių treneris iš Serbijos Aleksandras Džikičius atskleidė „Lietuvos ryto“ derinius „Partizan“ strategui Duško Vujoševičiui.

Išgirdęs apie galimą dviejų krepšinio specialistų iš Serbijos suokalbį, „Lietuvos ryto“ treneris Darius Maskoliūnas nusijuokė.<br>D. Umbrasas
Išgirdęs apie galimą dviejų krepšinio specialistų iš Serbijos suokalbį, „Lietuvos ryto“ treneris Darius Maskoliūnas nusijuokė.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 25, 2012, 1:09 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 9:24 PM

Išgirdęs apie galimą dviejų krepšinio specialistų iš Serbijos suokalbį, „Lietuvos ryto“ treneris Darius Maskoliūnas nusijuokė.

„Nesąmonė. Nereikėtų tokių gandų klausytis. Dėl tokių dalykų absoliučiai nesijaudinu“, - taip į pasklidusius gandus reagavo D. Maskoliūnas.

Tai ne vienintelis gandas, pasklidęs prieš rungtynes. Žiniasklaidoje pasirodė D. Vujoševičiaus žodžiai, esą vasarą jis sulaukė pasiūlymo treniruoti Lietuvos vicečempionų komandą, tačiau pasirinko Serbijos komandą. Tai paneigė ne tik „Lietuvos ryto“ klubo atstovai, bet ir pats „Partizan“ treneris.

„Tai netiesa. Neįsivaizduoju, iš kur tokia informacija ir kas ją paskleidė“, -  lrytas.lt kalbėjo į Vilnių atvykęs D. Vujoševičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.