EUROLYGA 2023

D. Vujoševičius: „Lietuvos rytas“ man nesiūlė jokio darbo. Iš kur tokia informacija?“

„Tai netiesa. Neįsivaizduoju, iš kur tokia informacija ir kas ją paskleidė“, - apie gandus, kad jam Vilniaus „Lietuvos ryto“ komanda vasarą siūlė trenerio postą, lrytas.lt kalbėjo į Vilnių atvykęs Belgrado „Partizan“ strategas Duško Vujoševičius.

Daugiau nuotraukų (1)

Martynas Suslavičius

Oct 25, 2012, 12:05 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 9:28 PM

Lietuvos žiniasklaidą trečiadienį apskriejo žinia, kad D. Vujoševičius viename interviu pareiškė, jog galėjo dirbti „Lietuvos ryto“ komandoje, tačiau to atsisakė. Vėliau gandus neigė klubo direktorius Martynas Purlys.

Į Vilniaus oro uostą vėlų trečiadienio vakarą su komanda atvykęs D. Vujoševičius nustebo išgirdęs tokį klausimą ir patikino, kad niekada taip nesakė.

Ketvirtadienį 19 val. 30 min. Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir Belgrado „Partizan“ komandos stos į itin svarbią D grupės kovą.

„Norime laimėti, nes tai svarbus mačas. Abi komandos turi po du pralaimėjimus, todėl susitikimas bus labai sunkus. „Lietuvos rytas“ yra mūsų pagrindiniai konkurentai Eurolygoje. Šis mačas susietas ir su tuo, kas gali žengti į „Top 16” etapą“, - lrytas.lt teigė 196 cm ūgio prancūzas Leo Westermannas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.