EUROLYGA 2023

M. World Peace taikosi į Holivudą

„Šokių projekte „Šok su žvaigžde“ sutikau Nancy Grace... Jai tikrai patiko mano vaidyba, nors atrodžiau labai kvailai. Prisipažinsiu, esu ganėtinai neblogas aktorius, ji man pasiūlė atlikti epizodinį vaidmenį. Tesugebėjau pasakyti „Oho“. Negalėjau atsisakyti tokios progos“, - apie savo aktoriaus karjeros pradžią sakė „Los Angeles Lakers“ krepšininkas Metta World Peace.

Pastaruoju metu krepšininkas Metta World Peace dažniau galvoja apie svaiginančią karjerą kine negu apie krepšinio aikštelę<br>AP
Pastaruoju metu krepšininkas Metta World Peace dažniau galvoja apie svaiginančią karjerą kine negu apie krepšinio aikštelę<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 25, 2012, 9:18 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 9:03 PM

Pažintis su N. Grace, garsaus filmų kūrėjo Davido Lincho sutuoktine, gali plačiai atverti duris į Holivudą.

„Esu jau vaidinęs keliuose filmuose, - vienos JAV radijo stoties eteryje prisipažino krepšininkas. - Vasarą atlikau šešis nedideliu skirtingus vaidmenis nepriklausomuose filmuose. Visi jie susilauks didelio pasisekimo“.

Paklaustas apie paskutinį savo vaidmenį krepšininkas nusišypsojo ir tęsė tiradą apie nuostabią karjerą. „Mano vaidmuo – ganėtinai didelis. Esu vienas pagrindinių aktorių. Tai dviejų valandų filmas. Tai puiki“, - kalbėjo M. World Peace.

Kiek vėliau jam buvo priminta, kad žmonės jį geriau žino kaip krepšininką, o ne aktorių. „O, taip, smagu, kad šiais metais visi „Los Angeles Lakers“ fanai galės stebėti visų didžiausių krepšinio žvaigždžių pasirodymus būtent per mūsų rungtynes, - šypsojosi krepšininkas. - Nereikės laukti „Visų žvaigždžių“ savaitgalio. Tiesiog reikės stebėti mūsų rungtynes. Smagu, kad mūsų komandoje žais Steve'as Nashas ir Dwightas Howardas. Su jais mes tikrai nemažai nuveiksime NBA“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.