EUROLYGA 2023

Nesėkmių istorija: repuojančios NBA žvaigždės (video)

Nors NBA komisaras Davidas Sternas stengiasi padaryti viską, kad repo muzika išnyktų iš lygos reklaminių klipų, neskambėtų rungtynių metu, krepšininkai jau seniai įrodė, kad ši muzikos kultūra yra neatsiejama nuo lygos. Shaquille'as O'Nealas, Delonte Westas, Jasonas Kiddas, Metta World Peace'as, Tony Parkeris, ir net Kobe Bryantas bandė tapti repo atlikėjais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 25, 2012, 11:56 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 9:28 PM

„Pats geriausias dalykas Šaqo repo karjeroje yra faktas, kad jam yra visiškai nusispjauti į aplinkinių nuomonę“, - savo nuomone dalijasi internautai.

Nors daugelis tikino, kad repuoti jam sekasi prastai, tačiau tai jam nesutrukdė išleisti net keturis solinius albumus.

Pasak repo muzikos žinovų, K. Bryantas geriau net nebūtų bandęs leisti savo singlo „K.O.B.E.“, kurį įrašė kartu su Tyra Banks.

Šiek tiek pagyrimų iki šiol susilaukia karjerą NBA baigęs Allenas Iversonas – vien už tai, kad jis yra vienintelis krepšininkas, kurio dainos pateko į radijo eterį.

Jo dainos ir nuolatiniai skandalai savo laiku atkreipė NBA komisaro D. Sterno dėmesio. Jis uždraudė krepšininkui repuoti ir išgąsdino visus, kurie norėjo tai išbandyti. Būtent dėl A. Iversono dainų NBA vadovai pradėjo vengti repo muzikos.

Muzikos kritikai laikosi vieningai: tegul krepšininkai žaidžia krepšinį, o ne repuoja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.