EUROLYGA 2023

V. Romanovas prakalbo apie skolas žaidėjams ir prašo finansinės pagalbos

Po trečiosios Kauno „Žalgirio“ pergalės Eurolygoje prieš Pirėjo „Olympiakos“, kauniečių klubo savininkas Vladimiras Romanovas džiaugėsi pergale, tačiau prisipažino, kad klubo finansinė padėtis nėra pati geriausia.

V. Romanovas prašo klubo gerbėjų finansinės pagalbos.<br>P. Mantautas
V. Romanovas prašo klubo gerbėjų finansinės pagalbos.<br>P. Mantautas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-10-26 17:48, atnaujinta 2018-03-15 20:34

„Tik vienas blogas dalykas, kad reikia išmokėti žaidėjams premijas. Gaila, kad dauguma žmonių nesupranta, kad ir kaip būtų blogai, mes gyvi, kol yra krepšinis.

Man vienam sunku konkuruoti su krepšinio lyderiais, todėl kviečiu patriotus nepamiršti „Žalgirio“ ir jam padėti finansais. Nuo praėjusio sezono savivaldybė neskyrė žadėtų 2 milijonų litų, todėl klubas iki šiol yra skolingas žaidėjams“, - dienraščiui „Kauno diena“ sakė V. Romanovas.

Visas V. Romanovo komentaras:

„Žalgiris“ fantastiškai palaužė Eurolygos čempioną. Nors rungtynių pradžioje mūsų krepšininkai buvo įsitempę, neretai klydo ir maždaug penkias minutes negalėjo pelnyti taškų, aš buvau įsitikinęs, kad jie laimės. Aš tikiu kiekvieno žalgiriečio meistriškumu ir charakteriu.

Šių rungtynių teisėjai toleravo grubų žaidimą ir neleido mūsiškiams žaisti. Tačiau tokiais atvejais treneris pasitelkia geležinį Jeffą Foote‘ą ir gudragalviai varžovai tampa bejėgiai.

„Žalgiris“ atlaikė varžovų spaudimą, parodė dvasios jėgą ir diktavo savo žaidimą iki dvikovos pabaigos. Trečioji pergalė iš eilės Eurolygos varžybose - juo labiau Eurolygos čempionų aikštėje - džiugina. Tik vienas blogas dalykas, kad reikia išmokėti žaidėjams premijas. Gaila, kad dauguma žmonių nesupranta, kad ir kaip būtų blogai, mes gyvi, kol yra krepšinis.

Man vienam sunku konkuruoti su krepšinio lyderiais, todėl kviečiu patriotus nepamiršti „Žalgirio“ ir jam padėti finansais. Nuo praėjusio sezono savivaldybė neskyrė žadėtų 2 milijonų litų, todėl klubas iki šiol yra skolingas žaidėjams.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.