EUROLYGA 2023

NBA agentų prognozės: „Lakers“ triuškins visus, labiausiai nuvils „Warriors“

Vienas įtakingiausių sporto žurnalų pasaulyje „Sports Illustrated“ paprašė NBA agentų anonimiškai pasidalinti savo įžvalgomis apie artėjantį sezoną. Dalis jų buvo ganėtinai netikėtos. Beveik visi apklausti agentai sutiko tik dėl čempionato favoritų: „Miami Heat“ ir „Los Angeles Lakers“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 27, 2012, 11:20 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 8:21 PM

Pateikiame dar kelias įdomesnes agentų įžvalgas:

Ricky Rubio bus geresnis už Steve'ą Nashą. Nors ispanas dabar yra traumuotas NBA agentas juo tiki. Jo teigimu R. Rubio geriau ginasi bei turi aukštesnį žaidimo supratimo intelektą. Vienintelis jo trūkumas – ispanas turėtų išmokti pataikyti į krepšį.

Oklahoma City Thunder“ neiškovos NBA čempionų titulo dar kelis metus, jei nieko nepakeis. Agento teigimu „Miami Heat“ ir „Los Angeles Lakers“ komandos daro viską, kad laimėtų, kol „Thunder“ savininkai sėdi sudėję rankas. Pasak agento, Kendricko Perkinso žaidimas kasmet vis blogėja, Serge'as Ibaka jau pasikeė savo tobulumo viršūnę, o Kevinas Durantas taip pat nebetaps geresniu negu yra dabar.

„Los Angeles Clippers“ netaps pretendentais į titulą, nes komandos lyderis Blake'as Griffinas vis dar nesubrendo. Agento teigimu, komandos lyderiui vis dar nerūpi pergalės. Dėl čempionų titulo „Clippers“ galės pakovoti, kai B. Griffinas supras, kad krepšinio aikštėje reikia gintis.

„Los Angeles Lakers“ triuškins visus iš eilės. Agento teigimu „Lakers“ bus nesustabdomi. Jeigu Vakarų konferencijos finale jiems teks susitikti su „Thunder“, agentas išsireiškė: „Lakers“ tiesiog išspardys jiems užpakalius. Jeigu finale teks žaisti prieš „Heat“, Los Andželo komanda laimės, nes turi aukštesnių žaidėjų.

Ne Carmelo Anthony ar Amare Stoudemire'as bus „New York Knicks“ sėkmės paslaptis, o Jasonas Kiddas. Agentas mano, kad visas „Knicks“ žaidimas priklausys nuo to, ar J. Kiddas sugebės tiksliai perdavinėti kamuolį A. Stoudemire'ui.

„Golden State Warriors“ taps labiausiai nuvylusia komanda. Pasak agento, daugelis krepšinio gerbėjų mėgsta šią komandą. „Tai bloga komanda, kuriai vadovauja nepatyręs treneris, visi jų žaidėjai yra pervertinti, išskyrus Klay Thopmsoną ir Stepheną Curry“, - išsireiškė agentas.

Jeremy Linas nepateisins lūkesčių. Agento teigimu „Houston Rockets“ komandoje geresni įžaidėjas yra Goranas Dragičius, kadangi J. Linas nesugeba valdyti kamuolio stresinėse situacijose.

Dallas Mavericks“ pateks į atkrintamąsias varžybas. Daugelis krepšinio ekspertų jau spėjo nurašyti komandą, kuri prarado Deroną Williamsą, o komandos variklis Dirkas Nowitzki yra taumuotas. Agento teigimu, Dalaso krepšininkai pralaimės pirmame atkrintamųjų varžybų etape.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: ar žinome kur slėptis karo atveju?