EUROLYGA 2023

Krepšinio gerbėjai rinks „karščiausią“ šokėją (video)

Penkios krepšinio palaikymo komandos, penkios žavios šokėjos kovoja dėl karščiausios merginos titulo. Konkurse dalyvauja Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Panevėžio ir Prienų merginos.

Pirmoji pretendentė - Ugnė iš Klaipėdos „LeaderDance“.<br>D. Lukauskas
Pirmoji pretendentė - Ugnė iš Klaipėdos „LeaderDance“.<br>D. Lukauskas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 29, 2012, 9:24 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 7:20 PM

Tai - Žvilgsniu užburianti Ugnė iš Klaipėdos „LeaderDance“ komandos, žavinga ilgakojė Kamilė iš Kauno „Žalgirio”, nuoširdi juodaplaukė Akvilė šokanti Prienuose, paprastumu kerinti Kristina iš Panevėžio ir gerą nuotaiką dalinanti Sigita iš Vilniaus „Lietuvos ryto“ palaikymo komandos.

Visos penkios merginos prisistatys intriguojančiuose vaizdo reportažuose, nuotraukose iš krepšinio aikštelių ir fotosesijų. Mintimis apie merginas dalinsis ir komandų krepšininkai.

Pirmoji pretendentė - Ugnė iš Klaipėdos universiteto „LeaderDance“ komandos.

Talentingas, žavias ir energingas Klaipėdos Universiteto „LeaderDance“ merginas drąsiai galime vadinti tituluočiausia šokėjų komanda Lietuvoje. Dalyvavusios viename pasaulio, trijuose Europos čempionatuose, Eurolygos finaluose ir Lietuvos arenose, merginos neabejotinai pavergė žiūrovų širdis.

Dvylika merginų ir vienas vienas šiuo metu linksmina Klaipėdos „Neptūno“ aistruolius rungtynių pertraukėlių metu. Net 50 šokių kompozicijų turinti „LeaderDance“ komanda.

Klaipėdos universiteto „LeaderDance“ merginomis ypatingai džiaugėsi ekipos lyderis Martynas Mažeika.

„Manau, tokios šokėjos, kaip mūsų klaipėdietės, yra būtinos. Tai didžiulė atrakcija žiūrovams ir žaidėjams. Nemanau, kad yra krepšininkų, kurie neranda laiko pasižiūrėti į tą pusę ir minutės pertraukėlės metu. Tai teigiamai nuima rungtynių įtampą“, - sakė M. Mažeika.

Balsuoti galima socialiniame tinkle „Facebook“, grupėje  „Krepšinio šokėjos“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.