EUROLYGA 2023

Vilniaus „Lietuvos rytas“ mažina bilietų kainą į namų rungtynes

Vilniaus „Lietuvos ryto“ komanda nuo šiol savo sirgalius kviečia stebėti namų rungtynes už patrauklesnę kainą. Pritaikius naują kainodarą, bilietai į mačus Vilniaus „Siemens“ arenoje atpigo vidutiniškai 30 proc.

Vilniaus „Lietuvos ryto“ komanda nuo šiol savo sirgalius kviečia stebėti namų rungtynes už patrauklesnę kainą<br>V. Ščiavinskas
Vilniaus „Lietuvos ryto“ komanda nuo šiol savo sirgalius kviečia stebėti namų rungtynes už patrauklesnę kainą<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-10-29 14:06, atnaujinta 2018-03-15 19:34

Naująją kainodarą komandos namų varžyboms „Lietuvos ryto“ krepšinio klubas sukūrė drauge su Vilniaus „Siemens“ arenos ir bilietų platintojo „Tiketa“ atstovais, kai pastarieji sutiko sumažinti mokesčius.

Nuo šiol į visus Eurolygos ir VTB Jungtinės lygos reguliariųjų sezonų mačus bei LKL reguliariojo sezono mačą su Kauno „Žalgiriu“ Vilniaus „Siemens“ arenoje bilietai kainuos vienodai: nuo 20, 30, 40 ir 50 litų (įskaičiuoti visi mokesčiai).

„Prasidėjus šaltajam sezonui nemaža dalis žmonių tampa apatiškesni, o savo laisvus vakarus dažniau leidžia prie televizoriaus ekrano nei kažkur prasiblaškyti išeidami su šeimos nariais ar draugais. Norime paskatinti visus ir žiemą būti aktyvius, nepamiršti bendrų pramogų skonio ir sporto aikštėje keliamų emocijų ar jaudulio“, – sako „Lietuvos ryto“ klubo direktorius Martynas Purlys.

Išskirtinis dėmesys bus skiriamas moksleiviams, studentams ir senjorams. Pateikus jų statusą patvirtinantį pažymėjimą, bus taikoma 50 proc. nuolaida nuo pigiausių bilietų kainos.

„Šie žmonės turės progą pamatyti aukščiausio lygio Europos krepšinio rungtynes vos už 12 litų su visais mokesčiais, tačiau norintys stebėti varžybas už patraukliausią kainą turėtų nelaukti paskutinės dienos. Įsigydami bilietus anksčiau, sirgaliai turės didesnę galimybę pasirinkti norimas vietas arenoje. Be to, perkant bilietus varžybų dieną, nuolaidos nebus taikomos, o bilietai kainuos 5 litais daugiau. Tad, kaip visada, laimės tie, kurie bilietus įsigis anksčiau“, – teigia M. Purlys.

Artimiausias Eurolygos rungtynes sostinės klubas Vilniaus „Siemens“ arenoje žais lapkričio 8 d. su Turkijos krepšinio čempionu Stambulo „Besiktas“, o lapkričio 15-ąją „Lietuvos ryto“ krepšininkai bandys įveikti galingąjį Maskvos CSKA klubą. Daugelio lietuvių laukiamiausias LKL mačas tarp Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir Kauno „Žalgirio“ klubų Vilniaus „Siemens“ arenoje įvyks lapkričio 26 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.