EUROLYGA 2023

D. Blattas atsisveikino su Rusijos rinktine

Davidas Blattas nusprendė palikti Rusijos nacionalinės vyrų krepšinio rinktinės vyr. trenerio postą. Šią informaciją antradienį patvirtino pats 53 metų strategas.

53 metų stratego vadovaujama Rusijos rinktinė laimėjo 2007 metų Europos čempionatą, 2011 metais Senojo žemyno pirmenybėse liko trečia, o 2012 metų Londono olimpinėse žaidynėse pasidabino bronzos medaliais.<br>P. Mantautas
53 metų stratego vadovaujama Rusijos rinktinė laimėjo 2007 metų Europos čempionatą, 2011 metais Senojo žemyno pirmenybėse liko trečia, o 2012 metų Londono olimpinėse žaidynėse pasidabino bronzos medaliais.<br>P. Mantautas
Daugiau nuotraukų (1)

krepsinis.net

2012-10-31 06:53, atnaujinta 2018-03-15 18:45

„Apimtas įvairių jausmų turiu pranešti, jog palieku Rusijos rinktinę. Komandą, kuri užims reikšmingą vietą mano profesiniame gyvenime. Šis sprendimas priimtas remiantis mano nuojauta, jog dabar tinkamiausias laikas pasitraukti. Darau tai dėl asmeninių priežasčių.

Esu dėkingas Rusijos federacijos vadovams už man suteiktą galimybę dirbti su talentingiausiais bei geriausias šalies krepšininkais. Dėkoju žaidėjams, kurie sunkiai dirbo, vykdė mano nurodymus ir daug paaukojo dėl to, kad iškovotų daug apdovanojimų Rusijos krepšiniui bei pačiai šaliai.

Taip pat noriu padėkoti treneriams, federacijos vadovams bei Rusijos žmonėms, kurie patikėjo manimi ir priėmė kaip savą. Šie septyneri metai buvo nuostabūs ir išskirtiniai. Palieku komandą didžiuodamasis ir džiaugdamasis, kad rinktinė dabar yra savo pasiekiamų rezultatų viršūnėje. Rusijos krepšinis tapo gerbiamas visame pasaulyje. Man buvo garbė dirbti su jumis. Aš jūsų visų pasiilgsiu“, – atsisveikindamas teigė D.Blattas

53 metų stratego vadovaujama Rusijos rinktinė laimėjo 2007 metų Europos čempionatą, 2011 metais Senojo žemyno pirmenybėse liko trečia, o 2012 metų Londono olimpinėse žaidynėse pasidabino bronzos medaliais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.