EUROLYGA 2023

VTB jungtinės lygos autsaiderių dvikovoje Klaipėdos „Neptūnas“ bandys iškovoti pirmuosius taškus

VTB vieningosios lygos varžybose pergalių dar neiškovojęs Klaipėdos „Neptūnas“ susitiks su  „Minsk“ krepšininkais. Paskutinės rungtynės pajūrio krepšininkams prieš Nimburko ČEZ nesusiklostė ir jie paskutinėmis rungtynių akimirkomis išleido pergalę iš savo rankų. Sveikas sportinis pyktis ir pergalių alkis turėtų paskatinti klaipėdiečius pralaužti ledus savo žiūrovų akivaizdoje. Minskiečiai į Klaipėda atvyksta taip pat slogiomis nuotaikomis.

Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos ryto“ televizija

Oct 31, 2012, 11:05 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 6:37 PM

Per ketverias žaistas rungtynes jie taip pat neiškovojo pergalės, o varžovams nusileisdavo vidutiniškai dvidešimties taškų skirtumu. Špagas suremsiančios komandos pergalės sieks bet kokiu būdu, nes ši atgaivintų viltis išsikapstyti iš turnyrinės lentelės dugno ir pakovoti dėl vietos atkrintamosiose varžybose.

Tiesioginę rungtynių transliaciją iš Klaipėdos žiūrėkite šiandien per „Lietuvos ryto“ televiziją. Tiesioginės transliacijos pradžia – 18 val. 50 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.