EUROLYGA 2023

„Besiktas“ treneris kovai su „Lietuvos rytu“ ruošiasi prisimindamas praeities nuoskaudą

Stambulo „Besiktas“ krepšininkai į Vilnių atvyko siekti trečiosios pergalės Eurolygos D grupėje. Vilniaus „Lietuvos ryto“ komanda tikisi į savo sąskaitą įsirašyti antrąją. Turkijos klubo treneris Ermanas Kanteris įsitikinęs, kad pergalė jo komandai leistų žengti didelį žingsnį „Top 16“ etapo link.

"Besiktas" nesitiki lengvų rungtynių su "Lietuvos rytu".<br>D. Umbrasas
"Besiktas" nesitiki lengvų rungtynių su "Lietuvos rytu".<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 8, 2012, 4:24 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 3:05 PM

„Šios rungtynės bus labai svarbios abejoms komandoms. Jei laimėsime – turėsime didelį pranašumą, nes Bamberge jau nugalėjome „Brose Baskets“, o namuose įveikėme Belgrado „Partizan“. „Lietuvos rytui“ šios rungtynės taip pat labai svarbios. Atvykome nugalėti, tačiau niekas nežino kas gali atsitikti, juk čia Eurolyga“, - kalbėjo E. Kanteris.

Treneris pasidžiaugė, kad jo komandai pavyko sklandžiai ruoštis rungtynėms ir išvengti traumų.

Kalbėdamas apie svarbiausius „Lietuvos ryto“ žaidėjus E. Kanteris išskyrė Renaldą Seibutį, Janį Blūmą, Artūrą Jomantą, tačiau pabrėžė, kad komanda nesiruošia viso dėmesio skirti pavieniams žaidėjams.

„Visi žaidėjai yra pavojingi, todėl negalime koncentruotis ties vienu. Ruošiamės kovoti su visa komanda“, - sakė treneris.

E. Kanteris puikiai pamena, kaip prieš dvejus metus tuomet jo treniruotai Šolė „Basket“ ekipai vilniečiai užtrenkė duris į „Top 16“ etapą. Treneris tikisi, kad tokia istorija nesikartos.

„Lietuvos rytas“ - svarbi komanda Europos krepšiniui. Visada turi gerus žaidėjus ir gerus sirgalius. Lengva nebus“, - kalbėjo E. Kanteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.