EUROLYGA 2023

R. Seibutis: „Reikia pergalių, tada būtų lengviau“ (trenerių komentarai)

Po penktųjų Eurolygos D grupės rungtynių Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai aikštę paliko nuleidę galvą. Lūkesčiai, pradžiuginti sirgalius antrąja pergale, neišsipildė. Vilniečiai savo aikštėje 67:73 nusileido Stambulo „Besiktas“ komandai.

9 taškus šiose rungtynėse pelnęs Renaldas Seibutis neprarado optimizmo.<br>M. Kulbis
9 taškus šiose rungtynėse pelnęs Renaldas Seibutis neprarado optimizmo.<br>M. Kulbis
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 9, 2012, 9:58 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 2:52 PM

„Lietuvos ryto“ persirengimo kambaryje po rungtynių tvyrojo niūri nuotaika. Vieni sėdėjo paskendę apmąstymuose apie ką tik pasibaigusias rungtynes, kiti – skubėjo kuo greičiau palikti areną.

9 taškus šiose rungtynėse pelnęs Renaldas Seibutis neprarado optimizmo.

„Reikia dirbti ir nenuleisti galvos. Turime šansų, nieko nepraradome, nėra ko verkti. Pirmuosius du kėlinius viskas sekėsi, tačiau atėjo momentas, kai nebepatraukėme.

Mums trūksta pergalių, gal tada būtų mažesnis psichologinis spaudimas ir būtų lengviau. Aš esu pozityvus žmogus, dar niekas neprarasta“, - sakė R. Seibutis.

Gynėjas buvo vienas iš krepšininkų, kuriuos paminėjo „Besiktas“ treneris Ermanas Kanteris, paklaustas kurį žaidėją iš vilniečių komandos norėtų matyti savo komandoje.

„Janis Blūmas, Renaldas Seibutis, Artūras Jomantas, tikiu, kad jis geras žaidėjas.

Manau, kad viskas yra įmanoma. „Lietuvos rytas“ - kovinga komanda. Jie taškas į tašką kovėsi su CSKA ir „Barcelona“, nugalėjo „Partizan“ ir buvo netoli pergalės Bamberge. Manau, kad jie visas galimybes patekti į „Top 16“, - kalbėjo E. Kanteris.

„Lietuvos ryto“ treneris Darius Maskoliūnas po rungtynių savo komandai nepriekaištavo.

„Vyrai kovėsi, stengėsi, negaliu sakyti, kad trūko užsidegimo ar noro laimėti. Kai kur pritrūko sėkmės, kai kur – žaidybinės drausmės. Kai kur gynyba buvo tikrai nebloga, ir kovą dėl kamuolių laimėjome.

Sėkmė visada lydi stipresnius. Jie 4 tritaškius įmetė aidint 24 sekundžių sirenai. Negaliu sakyti, kad dėl prastos gynybos, nesusipratimo ar atsitiktinumo. Ne, tai buvo per iškeltas rankas. Kai mums reikėjo užpulti, kartais priėmėme neteisingus sprendimus, gal sėkmė ne visada lydėjo.

Vis dėlto, galvoju, kad einame teisinga linkme, vyrai gerai dirba, stengiasi. Mums dar daug trūksta, bet stengiamės ir kovojome“, - kalbėjo D. Maskoliūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.