EUROLYGA 2023

„Lietuvos ryto“ krepšininkus į aikštelę vedė Sostinės krepšinio mokyklos auklėtiniai

Sirgalių aistras įkaitinęs Lietuvos krepšinio grandų – Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir Kauno „Žalgirio“ komandų – susitikimas Vilniaus „Siemens“ arenoje buvo išskirtinis ir Sostinės krepšinio mokyklos (SKM) mažiesiems auklėtiniams.

Į aikštelę, laikydami už rankos po vieną SKM auklėtinį, įbėgo visi Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos žaidėjai.<br>SKM
Į aikštelę, laikydami už rankos po vieną SKM auklėtinį, įbėgo visi Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos žaidėjai.<br>SKM
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-11-27 22:35, atnaujinta 2018-03-15 01:41

Šįsyk visą būrį savo auklėtinių subūrė ir į rungtynes lydėjo buvusi Lietuvos moterų rinktinės narė, dabar SKM trenerė Vaida Pacauskienė. Trenerės auklėjami mažieji krepšininkai, pasipuošę „Lietuvos ryto“ fanų atributika, nekantravo sulaukti rungtynių pradžios.

Arenai paskendus prieblandoje, į aikštelę, laikydami už rankos po vieną SKM auklėtinį, įbėgo visi Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos žaidėjai. Žiūrovus smagiai nustebino vilniečius rungtynių metu į priekį vedęs Renaldas Seibutis, į krepšinio aikštelę įžengęs net su dviem SKM auklėtiniais.

Mažosios krepšinio žvaigždės, pasipuošusios „Lietuvos ryto“ ekipos aprangomis, kantriai stovėjo šalia savo krepšininkų ir giedant Lietuvos himną. „Lietuvos ryto“ žaidėjai, palydėję vaikus iki trenerės, grįžo į savo aikštės pusę ruoštis daug jėgų pareikalavusiam mačui.

SKM auklėtinis, aštuonmetis Nojus Kulieša į krepšinio mūšį už rankos vedė Vilniaus „Lietuvos ryto“ žaidėją Steponą Babrauską. Per kelias minutes krepšinio profesionalai dar spėjo ir pabendrauti su savo mažaisiais palydovais.

„Klausė manęs, kur lankau treniruotes, kas mano treneris. Tai atsakiau, kad pirmą kartą krepšinį pradėjau lankyti mokykloje pas trenerę Vaidą“,-drąsiai įspūdžiais iš susitikimo su S. Babrausku dalinosi „SKM-Pilaitė-04“ žaidėjas. Nojaus prognozėmis remiantis, pats krepšinį tokioje arenoje, kaip ši, jis galės žaisti po 20 metų.

Serbas Nemanja Nedovičius į aikštelę žengė vedinas V. Pacauskienės auklėtinio Rojaus Grumbino. R. Grumbinas ilgai nesvarstęs sakė, kad jam patinka šis krepšininkas. „Man patinka, kad jis daug pataiko“,- simpatijų „Lietuvos ryto“ krepšininkui neslėpė SKM auklėtinis. Rojaus teigimu, jis pats yra gana taiklus, šiuo metu iš 5 baudos metimų paprastai pataiko 4.

Ilgosios rungtynių pertraukos metu „Siemens“ arenoje netilo žiūrovų plojimai. Jie buvo skirti vidury krepšinio aikštelės vykstančio dėjimų į krepšį konkurso dalyviams. Atrinkta komisija buvo įpareigota po pirmo turo, kuriame savo dėjimus į krepšį pademonstravo iš viso 10 mažųjų SKM krepšinio žvaigždžių, atrinkti du geriausiai pasirodžiusius krepšininkus.

Komisijos sprendimu, į antrą dėjimų į krepšį konkurso turą pateko SKM auklėtiniai Nojus Kulieša ir Adas Kačinskas. Finalo metu salės simpatijas pelnė Nojaus dėjimai, už kuriuos jis susilaukė griaudėjančių žiūrovų plojimų.

Pramogų metui pasibaigus, SKM auklėtiniai užleido aikštelę jos šeimininkams – Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos žaidėjams, kurie sugrįžo tęsti kovos su Kauno „Žalgirio“ ekipa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.