EUROLYGA 2023

Rusai rinktinės trenerio postą patikės vienam iš trijų tautiečių

Sergejus Bazarevičius, Jevgenijus Pašutinas ir Vasilijus Karasiovas – vienas iš šių krepšinio specialistų turėtų tapti Rusijos nacionalinės rinktinės treneriu ir pakeisti aukštai kartelę iškėluį Davidą Blattą, kuris nusprendė nebetęsti darbo su ekipa, kuriai Londone padėjo iškovoti bronzą, rašo sport.mail.ru.

D. Blattas aukštai iškėlė kartelę.<br>G. Šiuparys.
D. Blattas aukštai iškėlė kartelę.<br>G. Šiuparys.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 28, 2012, 2:47 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 1:17 AM

Trenerių asociacijos vadovas Jevgenijus Gomelskis teigė, kad kas užims Rusijos rinktinės trenerio postą bus paskelbta gruodžio 24-25 dienomis.

S. Bazarevičius šiuo metu dirba Samaros „Krasnyje Krylja“ treneriu, Vasilijus Karasiovas užima Liubercų „Triumf“ stratego postą, o Jevgenijus Pašutinas dirba su Krasnodaro „Lokomotiv“ krepšininkais.

„Karasiovas dabar užsiėmęs su studentų komanda. Numeriu vienas vadiname S. Bazarevičių. Pats nesiūliau užsienio trenerių, tačiau sprendimą priims vykdomasis komitetas, - teigė J. Gomelskis. - Bazarevičius jau yra pakankamai subrendęs, kad galėtų vadovauti komandai“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: esminiai pokyčiai Vilniaus oro uoste