EUROLYGA 2023

Krepšinio komentatorius V. Gomelskis: „J. Kazlauskas neturi silpnų vietų“

„Jonas Kazlauskas – krepšinio profesorius. Jis neturi silpnų vietų“, - taip Lietuvos krepšinio rinktinės trenerį apibūdino garsus Rusijos krepšinio komentatorius Vladimiras Gomelskis, kuris tarpusavyje palygino tris Lietuvos ir tris Rusijos krepšinio specialistus. V. Gomelskis kalbėjo apie Kęstutį Kemzūrą, Rimą Kurtinaitį ir J. Kazlauską bei Jevgenijų Pašutiną, Sergejų Bazarevičių ir Dmitrijų Šakuliną.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-12-03 23:19, atnaujinta 2018-03-14 21:54

Portale sovsport.ru V. Gomelskis buvo paklaustas, kurie iš minėtųjų trenerių yra stipresni.

„K. Kemzūra ir J. Pašutinas su komandomis dirba viena kryptimi. J. Pašutinas yra stipresnis kaip lyderis, tačiau K. Kemzūra pranašesnis, kalbant apie treniravimo techniką.

Sprendžiant iš žaidimo koncepcijos, R. Kurtinaitis ir S. Bazarevičius – labai panašūs, tačiau Rimas turi daugiau patirties ir dabar retai daro klaidų, vadovaujant rungtynėms.

J. Kazlauskas – profesorius, krepšinio mokslų daktaras. Jis neturi silpnų vietų. D. Šakulinas neturi savarankiško darbo patirties, tačiau galiu pasakyti, kad jis tam pasirengęs“, - dėstė V. Gomelskis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: esminiai pokyčiai Vilniaus oro uoste