EUROLYGA 2023

V. Garastas: „Prienai“ ir „LSU-Baltai“ galėtų būti pavyzdys kitiems“

„LSU-Baltų“ kovas LKL ir BBL pirmenybėse atidžiai stebi Lietuvos krepšinio federacijos garbės prezidentas, ilgametis Lietuvos vyrų rinktinės, Kauno „Žalgirio“ bei Kauno „Atleto“ vyr. treneris Vladas Garastas. Kauno sporto halėje pasiekęs ne vieną istorinę pergalę, treneris neabejoja, kad LSU komanda gerbėjus džiugins pergalėmis.

V. Garastas teigė, kad negalima nusiminti dėl pralaimėjimų ir reikia sunkiai dirbti.<br>P. Mantautas
V. Garastas teigė, kad negalima nusiminti dėl pralaimėjimų ir reikia sunkiai dirbti.<br>P. Mantautas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 3, 2012, 10:04 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 10:26 PM

- Treneri, nepraleidžiate LSU komandos rungtynių Kaune. Kaip vertinate ekipos pasirodymą?

- LSU komandai nelengva rungtis su LKL ar BBL komandomis. Trūksta patirties, šiek tiek ir meistriškumo. Tačiau džiaugiuosi, kad suburta jaunatviška, studentiška ekipa, kurią sudaro tik mūsų šalies krepšininkai. Panašiai sukomplektuota ir „Prienų“ komanda. Reikia stengtis, kad mūsų krepšininkai ir treneriai turėtų kuo daugiau galimybių rungtyniauti Lietuvoje. Šios komandos galėtų būti pavyzdys kitiems.

- Tačiau komandai nelengva, iškovotos vos kelios pergalės.

- Neabejoju, kad pergalių dar bus, reikia šiek tiek palaukti. Manau, kad komanda suburta ne vieneriems metams. Nors psichologiškai nelengva dažnai pralaimėti, tačiau šį sezoną svarbu išlikti Lietuvos krepšinio lygoje, o vėliau galima galvoti ir apie didesnius tikslus.

- Kurie žaidėjai palieka geriausią įspūdį?

- Komandoje matau ne vieną talentingą krepšininką. Neabejotinas lyderis- Šarūnas Vingelis. Jei nesustos tobulėti- geru vidurio puolėju turėtų būti Tomas Urbonas. Kelerias rungtynes jis sužaidė puikiai. Manau, kad komandos žaidimą pagyvino Žygimantas Skučas. Treneriui Dariui Dikčiui dar reikia laiko, kad jo sumanymai virstų tikrove. Svarbiausia nenusiminti po pralaimėjimų ir atkakliai dirbti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.