EUROLYGA 2023

„Lakers“ ultimatumas: arba P. Gasolis išmoks dirbti su nauju treneriu, arba bus iškeistas

JAV sporto žiniasklaidos giganto ESPN duomenimis, „Los Angeles Lakers“ generalinis direktorius Mitchas Kupchakas neseniai pranešė Pau Gasolio atstovams, kad klubas turi pradėti ieškoti pamainos „centrui“ iš Ispanijos. P. Gasoliui sunku prisitaikyti prie naujojo trenerio Mike'o D'Antonio žaidimo sistemos, todėl „Lakers“ nori kuo greičiau surasti kitą patikimą krepšininką, kuris galėtų mėginti padėti komandai tvirtai atsistoti ant kojų. Mainai įvyks, jeigu P. Gasolis nesugebės greitai prisiderinti prie sistemos ir žaisti naudingiau.

P. Gasoliui gali tekti palikti „Lakers“ klubą.<br>AP
P. Gasoliui gali tekti palikti „Lakers“ klubą.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 5, 2012, 1:37 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 8:53 PM

Anksčiau buvo kalbama, kad naktį iš antradienio į trečiadienį vykusiose rungtynėse tarp „Lakers“ ir „Houston Rockets“ (105:107) P. Gasolis nežaidė dėl galimų mainų, tačiau paaiškėjo, kad ispanas jaučia kelių skausmus.

„Aš mylių Pau, kaip brolį. Tikrai. Noriu, kad jis aikštėje dominuotų taip, kaip žinau, kad gali. - kalbėjo „Lakers“ lyderis Kobe Bryantas. - Žinau, kad jam skauda kelius ir tai liūdina, nes jis fiziškai negali daryti to, prie ko yra pratęs“.

Apie galimą 32 metų 213 cm ūgio ispano išėjimą buvo kalbama ir anksčiau. K. Bryantas netgi spaudė klubą apsispręsti ir nustoti spekuliuoti.

„Norėčiau, kad „Lakers“ vadovai nuspręstų, ar jie iškeis Pau, ar ne. Žaidėjui sunku atiduoti viską, kai jis nežino, ar rytoj dar bus šioje komandoje. Aš neiškeisčiau jo, tačiau jeigu „Lakers“ ketina kažką tokio daryti, tai tegul ima ir padaro. Klubas turi imtis veiksmų, kokie jie bebūtų“, - dar vasarį kalbėjo K. Bryantas.

Palyginus su praėjusiais metais, P. Gasolio žaidimas suprastėjo. Ispanas pelno mažiau taškų, prasčiau pataiko. Į komandą atvykus Dwightui Howardui jis tapo pasyvesnis ir žiūrovai išvysta mažiau tos sprogstamosios jėgos, kuomet P. Gasolis atsikovoja kamuolį po krepšiu.

Pats M. D'Antoni po pralaimėjimo „Orlando Magic“ užsiminė, kad ispanas žaidė susižeidęs.

„Lakers“ po pralaimėjimo „Rockets“ komandai turi aštuonias pergales ir dešimt pralaimėjimų. Sezono pradžioje pretendentais į NBA čempionų titulą laikoma komanda šiuo metu Vakarų konferencijoje užima 12 vietą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.