EUROLYGA 2023

Pagrindinis kandidatas treniruoti Rusijos rinktinę - graikas F. Katsikaris

Graikas Fotis Katsikaris 2013 metų Europos krepšinio čempionate Slovėnijoje gali stoti prieš savo šalį, rašo eurohoops.net. F. Katsikaris yra labai arti susitarimo su Rusijos krepšinio rinktine, kurioje dabartinis Bilbao „Gescrap“ treneris užimtų Davido Blatto vietą, kuris Londono žaidynėse su rusais iškovojo bronzą ir paliko ekipą.

Pranešama, kad F. Katsikaris jau sutiko su rusais pasirašyti ketverių metų kontraktą, tačiau dar yra neaiškumų.<br>G. Šiuparys
Pranešama, kad F. Katsikaris jau sutiko su rusais pasirašyti ketverių metų kontraktą, tačiau dar yra neaiškumų.<br>G. Šiuparys
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 5, 2012, 12:58 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 8:53 PM

Rusijos krepšinio federacija patvirtino, kad derybos su krepšinio specialistu iš Graikijos vyksta.

Pranešama, kad F. Katsikaris jau sutiko su rusais pasirašyti ketverių metų kontraktą, tačiau dar yra neaiškumų. Vienas jų – kokie bus „Gescrap“ ekipos ir graiko santykiai, nes Ispanijos ACB lygos taisyklėse nurodyta, kad klubo treneris negali tuo pat metu dirbti su rinktine.

Tai – pagrindinė problema, tačiau manoma, kad ši taisyklė turi išimčių. Informuojama, derybų baigtis paaiškės iki gruodžio pabaigos.

Rusijos krepšinio rinktinė su Graikijos ekipa susitiks jau „Eurobasket 2013” grupių etape.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.