EUROLYGA 2023

„Brose Baskets“ gynėjas C. Jacobsenas: „Mačas su „Lietuvos rytu“ - svarbiausias šiais metais“

„Rungtynių svarba yra aiški. Tai praktiškai paskutinis „Lietuvos ryto“ šansas ir didelė galimybė mums. Esu įsitikinęs, kad mačo metu bus daug emocijų ir įtampos. Man patinka mano komandos būklė ir manau, kad būsime pasirengę iššūkiui“, - prieš Eurolygos D grupės rungtynes Vilniuje su „Lietuvos ryto“ komanda kalbėjo Bambergo „Brose Baskets“ treneris Chrisas Flemingas.

C. Jacobsenas pirmajame susitikime su vilniečiais pelnė 9 taškus.<br>euroleague.net
C. Jacobsenas pirmajame susitikime su vilniečiais pelnė 9 taškus.<br>euroleague.net
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-12-06 19:41, atnaujinta 2018-03-14 19:53

„Brose Baskets“ komanda grupės autsaiderius, turinčius vieną pergalę ir septynis pralaimėjimus, pirmajame susitikime nugalėjo 84:78, todėl Dariaus Maskoliūno auklėtiniams reikia laimėti bent septynių taškų skirtumu, kitaip galimybės patekti į „Top 16” etapą būtų itin miglotos.

„Tai bus svarbiausios šių metų rungtynės. Žinau, kad žmonės galvoja, jog kitas mūsų susitikimas su Belgrado „Partizan“ bus labai svarbus, tačiau jeigu laimėsime susitikimą su Vilniaus ekipa, tai nuims dalį naštos nuo mūsų pečių ir mes savo likimą turėsime savo rankose. Dėl šios priežasties turime eiti į aikštę galvodami, kad tai svarbiausios rungtynės Eurolygos sezone“, - kalbėjo penktadienį 19 val. 30 min. prieš „Lietuvos rytą“ stosiantis Casey Jacobsenas, kurio komanda savo sąskaitoje turi 2 pergales ir 6 pralaimėjimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.