EUROLYGA 2023

„Žalgirio“ treneris J. Plaza: „Nusipelnėme pergalės, nors mūsų žaidimas ir strigo“

„Tai buvo labai sunkios rungtynės. Laimėjome tris iš keturių ketvirčių ir nusipelnėme pergalės, nors mūsų žaidimas ir strigo“, - po Eurolygos C grupės rungtynių su Milano „Emporio Armani“ kalbėjo Kauno „Žalgirio“ strategas Joanas Plaza. „Žalgirio“ krepšininkai Italijoje pergalę šventė 67:65 ir su septyniomis pergalėmis ir dviem pralaimėjimais užima pirmąją grupės vietą. Tokią pat statistiką turi ir Pirėjo „Olympiakos“ krepšininkai, todėl ar kauniečiai pirmąjį Eurolygos etapą baigs grupės viršūnėje paaiškės tik paskutinėse rungtynėse su Stambulo „Anadolu Efes“. Mačas vyks gruodžio 14 dieną, Kaune.

J. Plaza džiaugėsi pasiektu rezultatu, nors kauniečių žaidimas kai kuriais momentais ir strigo.<br>M. Kulbis.
J. Plaza džiaugėsi pasiektu rezultatu, nors kauniečių žaidimas kai kuriais momentais ir strigo.<br>M. Kulbis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 8, 2012, 3:23 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 6:56 PM

„Pažiūrėjus į varžovų krepšininkų lygį, mes sužaidėme labai gerą mačą. Mes laimėjome keturis mačus išvykoje ir vienintelis pralaimėjimas svetur buvo patirtas Zagrebe po dviejų pratęsimų. Tai rodo, kad pakeitėme savo mentalitetą, o tai – labai svarbu. Nuo pirmosios dienos tapome viena iš grupės lyderių ir čia dominavome. Tai, ko gero, stipriausia grupė Eurolygoje ir jeigu mes laimėsi ir kitą mačą, šį etapą baigsime pirmi“, - teigė J. Plaza.

„Emporio Armani“ strategas Sergio Scariolo neslėpė nepasitenkinimo, kad jo auklėtiniai jau ne pirmą kartą nesugeba atlaikyti įtampos.

„Ir vėl pralaimėjome rungtynes dėl nedidelių kvailų klaidų. Nesugebėjome kontroliuoti savęs svarbiausiuose momentuose ir darėme klaidas. Žaidėme su rimta komanda, kurioje – geri žaidėjai. Per mačą turėjome daugiau pozityvių epizodų, nei negatyvių, tačiau padarėme lemtingas klaidas. Kovoje ir žaidėme tvirtai, tačiau ir vėl save pasmerkėme klaidomis“, - kalbėjo S. Scariolo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.