EUROLYGA 2023

„Žalgirio“ sporto direktorius: „Yra šiokie tokie atlyginimų vėlavimai, tačiau tai nepažeidžia kontraktų“

„Buvo pasirodę pranešimų dėl algų vėlavimų, tačiau vis dažniau girdėti, kad dauguma stipriausių Europos klubų nuo to neapsaugoti. Šiuo metu tik Turkijos ir Rusijos klubai finansiškai yra visiškai stabilūs. Šiose šalyse jokių finansinių krizių praktiškai nėra. Algų vėlavimai šiokie tokie yra, tačiau visi vėlavimų terminai yra apibrėžti kontraktuose“, -  kauno.diena.lt teigė Kauno „Žalgirio“ sporto direktorius Vitoldas Masalskis, kuris patikino, kad „Žalgiris“ nepažeidė nė vieno kontrakto punkto.

V. Masalskis patikino, kad atlyginimų vėlavimai nepažeidžia kontraktuose numatytų nuostatų.<br>P. Mantautas
V. Masalskis patikino, kad atlyginimų vėlavimai nepažeidžia kontraktuose numatytų nuostatų.<br>P. Mantautas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 13, 2012, 6:39 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 3:56 PM

„Galiu patikinti, kad nėra nė vieno vėlavimo, kuris pažeistų mūsų krepšininkų kontraktus“, - kalbėjo V. Masalskis.

– Ar visų krepšininkų žaidimas tenkina? Galbūt norėtume, kad kuris nors krepšininkas pasitemptų?

– Norėtųsi stabilumo. Treneris J.Plaza pažymi, kad kiekvieno žmogaus tiek gyvenimas, tiek žaidimas vyksta savotiška sinusoide. Norėtųsi, kad tie svyravimai būtų kuo mažesni. Pastaruoju metu didžiausią nerimą kėlė Oliverio Lafayette'o žaidimas, tačiau tai, mano nuomone, susiję su psichologinėmis problemomis. Į komandą atvyko tikrai geras žaidėjas I.Jaaberas, tarp amerikiečių užvirė konkurencija dėl pagrindinio įžaidėjo pozicijos. Taip pat norėtųsi, kad Eurolygos patirties daugiau turėtų mūsų aukštaūgiai J.Foote'as ir Mario Delašas, tačiau mes puikiai suprantame, kad abu jie – ateities žaidėjai.

– Kas yra dabartinio „Žalgirio“ stiprybė?

– Mes neturime ryškaus lyderio. Ruoštis rungtynėms prieš „Žalgirį“ yra labai sunku bet kuriam varžovui. Turime dešimt lygiaverčių žaidėjų, iš kurių galima laukti nemalonumų. Praėjusiais metais komanda, atrodo, buvo ne ką prastesnė, bet rezultatai buvo kitokie. Prieš sezoną buvome nemažai kritikuojami, kad renkamės per daug patyrusių žaidėjų ir nieko gero iš to nebus, tačiau kol kas viskas pasiteisina. Sirgaliai neprisimena, kada pirmavome savo grupėje Eurolygoje. Mes tuo neapsiribojame ir galvojame apie kitą etapą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.