EUROLYGA 2023

D. Maskoliūnas: „Mums pabaigoje vis pritrūksta drausmės“

„Mums pabaigoje vis dar pritrūksta žaidybinės drausmės. Mes turime ties tuo daug dirbti“, - po pralaimėtų paskutinių Eurolygos D grupės rungtynių teigė Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos treneris Darius Maskoliūnas. „Lietuvos rytas“ Stambule 65:66 pralaimėjo „Besiktas“ krepšininkams ir atsisveikino su pajėgiausiu Senojo žemyno turnyru.

D. Maskoliūnas pabrėžė, kad jo auklėtiniams labiausiai trūksta drausmės mačo pabaigoje.<br>M. Astrauskas
D. Maskoliūnas pabrėžė, kad jo auklėtiniams labiausiai trūksta drausmės mačo pabaigoje.<br>M. Astrauskas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 14, 2012, 10:26 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 3:37 PM

„Savo žaidėjams nuolat bandome įkalti į galvą, kad rungtynės vyksta 40 minučių. Jau ne pirmą kartą mūsų sezone neblogai sužaidžiamos 37 ar 38 minutės. Šįkart sužaidėme gerai 39 minutes, tačiau pabaigoje vėl pritrūko disciplinos.

Neatsitvėrėme dviejų itin svarbių kamuolių. Juos nuėmė gynėjai. Mes visuomet aiškiname savo krepšininkams, kad dėl kamuolio kovoja visi penki žaidėjai, o tik tada bėgama į priekį.

Nepataikėme laisvų metimų. Ne pirmą kartą sakau, kad per treniruotes pataikome labai gerai. Galbūt mūsų krepšininkus surakino mačo svarba? Nepataikome būdami laisvi. Mums reikia tų taškų, nes jų visada pritrūksta“, - kalbėjo D. Maskoliūnas.

Skirtumą persverti ir pergalę „Lietuvos ryto“ komandai išplėšti paskutinėmis sekundėmis galėjo Janis Blūmas, tačiau jo mestas kamuolys iš po krepšio tikslo nepasiekė.

„Kiekvienam taip gali atsitikti. Metimas buvo iš po krepšio. Niekas netrukdė. Kamuolys išsisuko ir mes nelaimėjome. - auklėtinio nesmerkė „Lietuvos ryto“ treneris. -Vyrai parodė, kad nori žaisti ir nori laimėti. Pabaigoje pritrūko šviežumo. Galbūt antroje pusėje per daug žaidė aukšti krepšininkai. Kita vertus, Dejanas Ivanovas puikiai kovojo. Galbūt mano klaida buvo ta, kad neleidau jam atsipūsti. Žinoma, mačas vyko taškas į tašką, todėl buvo sunku rasti laiko“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.