EUROLYGA 2023

D. Nowitzki: „Išvykus J. Kiddui sumažėjo mūsų žaidimo intelektas“

Po kelio operacijos atsigavusiam Dirkui Nowitzki nepavyko pergalingai pirmą kartą pasirodyti šiame NBA sezone. „Dallas Mavericks“ komanda 91:129 buvo sutriuškinta įsibėgėjusios „San Antonio Spurs“ komandos, o D. Nowitzki dar negalėjo suspindėti, kaip anksčiau – per 20 minučių pelnė 8 taškus ir atkovojo 6 kamuolius.

Po rungtynių „Mavericks“ žvaigždė užsiminė, kad pralaimėjimus lemia ir anksčiau ekipos žaidimui dirigavusio Jasono Kiddo nesėkmė.<br>AP
Po rungtynių „Mavericks“ žvaigždė užsiminė, kad pralaimėjimus lemia ir anksčiau ekipos žaidimui dirigavusio Jasono Kiddo nesėkmė.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-12-25 15:09, atnaujinta 2018-03-14 10:33

Po rungtynių „Mavericks“ žvaigždė užsiminė, kad pralaimėjimus lemia ir anksčiau ekipos žaidimui dirigavusio Jasono Kiddo nesėkmė.

„Išvykus Jasonui mūsų krepšinio IQ sumažėjo. Manau, kad tai labai aišku“, - apie buvusį bendražygį, kuris „Mavericks“ marškinėlius iškeitė į „New York Knicks“ aprangą, kalbėjo D. Nowitzki.

„Mes neteisingai dirbame gynyboje. Nemanau, kad tai vyksta dėl savanaudiškumo. Galbūt per lėtai reaguojame į įvykius“, - kalbėjo krepšininkas, kuris po mačo gerbėjus patikino, jog kelio jam neskaudėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.