EUROLYGA 2023

D. Sternas: „Po 20 metų Europoje žais ir NBA komandos“

Nors NBA lygos komisaras Davidas Sternas iš savo posto pasitrauks 2014 metų vasario 1 dieną, tačiau daugiau nei dvidešimtmetį stipriausiai pasaulio lygai vadovavęs krepšinio specialistas neketina likti be darbo.

Jau kurį laiką NBA klubai žaidžia draugiškas rungtynes su Europos komandomis, bet D. Sternas norėtų, kad Senajame žemyne vyktų ir reguliaraus NBA sezono rungtynės.<br>AP
Jau kurį laiką NBA klubai žaidžia draugiškas rungtynes su Europos komandomis, bet D. Sternas norėtų, kad Senajame žemyne vyktų ir reguliaraus NBA sezono rungtynės.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

Tritaskis.lt

Jan 4, 2013, 7:23 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 12:31 AM

Komisaro pareigas kitais metais perims D.S terno asistentas Adamas Silveris, o pats D. Sternas tikina liksiąs konsultantu ir jau dabar yra kupinas idėjų. Viena iš jų – po 20 metų NBA komandos žais Senajame žemyne.

„Aš taip manau. Dvidešimt metų nuo dabar? Žinoma, kelios NBA komandas tikrai žais Europoje. Daugiau niekur jų nebus. Kitose šalyse galbūt pamatysite NBA vardą, kur bus plėtojama lygos veikla, tačiau ne komandas“, – ateities vizija dalinosi NBA komisaras.

Tai nėra pirmas kartas, kuomet D.Sternas Europoje nori matyti NBA komandas. Jis norėtų, kad NBA ekipos žaistų Londone, tačiau svajoja Europoje turėti NBA klubų divizioną, kurio klubai žaistų Barselonoje, Berlyne, Paryžiuje, Madride ir Romoje.

Jau kurį laiką NBA klubai žaidžia draugiškas rungtynes su Europos komandomis, bet D. Sternas norėtų, kad Senajame žemyne vyktų ir reguliaraus NBA sezono rungtynės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: iš kur paimti pinigų gynybai?