EUROLYGA 2023

D. Maskoliūnas: „Galvojau, kad dugnas seniai pasiektas, bet klydau“

Šalies vicečempionai Vilniaus „Lietuvos rytas“ VTB jungtinės lygos turnyre nesugebėjo namuose pasipriešinti Sankt Peterburgo „Spartak“ komandai ir pralaimėjo solidžiu skirtumu – 63:83. Vilniaus komanda išvykoje taip pat skaudžiai 48:75 nusileido varžovams.

Strategas D. Maskoliūnas nekaltino savo komandos krepšininkų, visą atsakomybę dėl pralaimėjimo prisiėmė sau.<br>M. Kulbis
Strategas D. Maskoliūnas nekaltino savo komandos krepšininkų, visą atsakomybę dėl pralaimėjimo prisiėmė sau.<br>M. Kulbis
Daugiau nuotraukų (1)

Linas Jocius

2013-01-07 12:01, atnaujinta 2018-03-13 23:42

Po rungtynių „Lietuvos ryto“ vyriausiojo trenerio Dariaus Maskoliūno balse aiškiai buvo jaučiamas nusivylimas tokia rungtynių baigtimi. Strategas nekaltino savo komandos krepšininkų, visą atsakomybę dėl pralaimėjimo prisiėmė sau.

„Sunku komentuoti ir rasti pasiteisinimus. Matyt, per atostogas dirbome neteisinga linkme. Mūsų lyderiai nesuprato, ko norime, ko tikimės iš jų. Tai aš kaip treneris prisiimu kaltę. Nesugebėjau išaiškinti krepšininkams jų uždavinius ir plano, trenerių štabas neįpučia jiems energijos.

Per treniruotes judėsime ta pačia linkme, bandysime išaiškinti, ko norime ir tikimės iš žaidėjų. Galbūt reikėtų kelių dienų poilsio. Galvojau, kad dugnas seniai pasiektas, bet klydau“, - po pralaimėjimo kalbėjo D. Maskoliūnas.

Sankt Peterburgo „Spartak“ vyriausiasis treneris Jurijus Zdovcas liko patenkintas rezultatu ir savo ekipos žaidimu: „Sveikinu savo komandą su pergale. Gerai sužaidėme antrą rungtynių pusę. Nežinojome, ko tikėtis per šias rungtynes, netekome lyderio, tad reikėjo modeliuoti naują žaidimo planą be jo. Pavyko šios rungtynės, džiaugiuosi dėl to. Linkiu „Lietuvos rytui“ viso ko geriausio“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.