EUROLYGA 2023

Krepšinio federacija: „Negalime nieko pasakyti apie M. Balčiūnui pateiktus įtarimus“

Lietuvos krepšinio federacija (LKF) apie generalinio sekretoriaus Mindaugo Balčiūno sulaikymą sužinojo tik iš žiniasklaidos. Tai patvirtino LKF, išplatinusi spaudos pranešimą, kuriame rašoma, jog nė vienas iš federacijos darbuotojų apie suėmimą neturi žinių.

Tirdami Panevėžio savivaldybės lėšų panaudojimo viešbučio „Romantic“ rekonstrukcijai teisėtumą teisėsaugininkai įtarimus pateikė LKF generaliniam sekretoriui M. Balčiūnui<br>J. Stacevičius
Tirdami Panevėžio savivaldybės lėšų panaudojimo viešbučio „Romantic“ rekonstrukcijai teisėtumą teisėsaugininkai įtarimus pateikė LKF generaliniam sekretoriui M. Balčiūnui<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 7, 2013, 9:43 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 11:22 PM

Pirmadienį tirdami Panevėžio savivaldybės lėšų panaudojimo viešbučio „Romantic“ rekonstrukcijai teisėtumą teisėsaugininkai įtarimus pateikė LKF generaliniam sekretoriui M. Balčiūnui ir Panevėžio merui konservatoriui Vitalijui Satkevičiui.

„Su M. Balčiūnu šiandien nebendravo nė vienas LKF darbuotojas, todėl apie sulaikymą ir kitas aplinkybes neturime jokių žinių. Atitinkamai, negalime nieko pasakyti ir apie generaliniam sekretoriui pateiktus įtarimus.“, - rašoma oficialiame LKF pranešime.

Įtariama, kad prieš 2011 metų Europos vyrų krepšinio čempionatą galėjo būti parengtas planas, kaip neteisėtai už Panevėžio miesto savivaldybės lėšas rekonstruoti uždarosios akcinės bendrovės „Via Unica“ viešbutį „Romantic“.

Anot teisėsaugininkų, 2010 metais tarp Panevėžio miesto savivaldybės ir Lietuvos krepšinio federacijos buvo pasirašyta daugiau kaip 2 mln. litų vertės sutartis dėl Europos vyrų krepšinio čempionato varžybų organizavimo, krepšinio populiarinimo ir plėtros mieste programos įgyvendinimo paslaugos pirkimo, nors galėjo būti žinoma, kad ši sutartis nebus tinkamai vykdoma, išrašytos sąskaitos už atliktus darbus bus suklastotos.

Plačiau skaitykite čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.