EUROLYGA 2023

„Lietuvos ryto“ klubo direktorius M. Purlys: „Su L. Radoševičiumi atsiskaityta iki paskutinio cento“

„Lietuvos ryto“ klubo direktorius Martynas Purlys paneigė Italijos žiniasklaidoje pasirodžiusius gandus, kad puolėjas Leonas Radoševičius į Milano „Emporio Armani“ išvyko esą dėl Vilniaus komandoje vėlavusio atlyginimo.

„Lietuvos ryto“ direktorius paneigė gandus, kad puolėjas Leonas Radoševičius į Milano „Armani Jeans“ išvyko esą dėl Vilniaus komandoje vėlavusio atlyginimo.<br>M. Astrauskas
„Lietuvos ryto“ direktorius paneigė gandus, kad puolėjas Leonas Radoševičius į Milano „Armani Jeans“ išvyko esą dėl Vilniaus komandoje vėlavusio atlyginimo.<br>M. Astrauskas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-01-18 13:11, atnaujinta 2018-03-13 18:23

„Tai – visiškas melas, – lrytas.lt sakė M. Purlys. – Su L. Radoševičiumi yra atsiskaityta iki paskutinio cento pagal galiojusį kontraktą. Milano klubas kroatą mums buvo paskolinęs iki sezono pabaigos, bet pastaruoju metu panoro jį skubiai susigrąžinti. Ir pats krepšininkas neslėpė, kad labiau pageidautų sezoną baigti ne „Lietuvos ryte“, o „Emporio Armani“. Todėl su italais geranoriškai suderinome perėjimą ir L. Radoševičius trečiadienį grįžo į Milaną“.

Anot M. Purlio, visos susitarimo su „Emporio Armani“ klubu detalės yra konfidencialios.

Išvykusį krepšininką „Lietuvos ryte“ pakeis jo tautietis Tomislavas Zubčičius. Ketvirtadienį į Vilnių taip pat atskrido naujas įžaidėjas – amerikietis Miltonas Palacio.

„Viliamės, kad abu naujokai atliks svarbius vaidmenis mūsų komandoje. T. Zubčičius – jaunas, perspektyvus puolėjas, kuris tikisi, kad „Lietuvos rytas“ taps jam tramplinu į NBA. Tuo tarpu M. Palacio – labai patyręs įžaidėjas, kuris turėtų sutelkti ekipą ir padėti grįžti į pergalių kelią“, – kalbėjo M. Purlys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: UŽT komentarai apie pokyčius ūkio sektoriuje, darbo rinkoje